Kite nak cakap terima kaceh!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
AMARAN: Baca dengan gaya gedik, manja dan menggoda!

Thanx tangat2 kat kowang yang wish birthday kita semalam. kat pesbuk dan belog. kite suka tangat2.. kita tak rajin nak reply semua post kowang. bajet cam ramai tangat je yang post kat wall kite kan.kite ingat nak sebut semua nama tapi kan kite dah cakap tadi kita tak rajin. tak rajin je bukan malas tau.hikhikhok..

umur kite dah makin meningkat, so kite nak cube jadi muda la..comel kan kite..ape? tak comel..ala sedih la camni..nak nanes la :(


semalam kite tak makan kek pun. takde tiup2 lilin pun. takde belon2 semua. kite kan dah besar. tapi kita suka bila mak kite kol pagi semalam, pastu nyanyi2 lagu happy birthday kat kite. mak siap berduet lagi ngan abah. walopon sore dorang ke laut, pitching larik ke mana tatau, tapi kite hepi tangat. rasa nak lompat2 je!

mak cakap kite dah besar. abah cakap kite dah boleh tawin. mak cakap lagi abah tak sabar nak dapat menantu. haha jahat la abah kite kan. kite muda lagi. saje je tau hihihihi... 

ok. kite nak cakap maceh je terpanjang pulak.kbai! mmmuuaaahhh!! <3

ps: nak gitau semalam kite mimpi Yusry ngan Lisa pulak. kite jage anak Yusry. bile tah Yusry ade anak =.=

pss: nak muntah!

Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

31 rajin komen:

Cikgu Ma said...[Reply to comment]

hepi bezday.,..maaf terlewat wish =)

Farhan Yusuf said...[Reply to comment]

ooo
tak terlewat lagi..
selamat hari lahir
semoga semakin comel...

Iffah Afeefah said...[Reply to comment]

mimpi merepek haha

Teenager Housemaid said...[Reply to comment]

teehee~
tomeynya.:DDD
heppy bezday tooo uuu
happy bezzdaayy tuuu uuuuuuuuu:DD


kak eeraa, bila nak tawin??? ;ppp

remyhazza said...[Reply to comment]

tunggu jer.... nanti ade ler yg masuk minang tu....he3

Kancil 8349 said...[Reply to comment]

seronoknya...mak bapa siap nyanyi lagi tu...apapun tahniah lagi...hhehehehe....bukan apa ayah kamu cakap macam tu...risau tentang keselamatan kamu...bila ada suami nanti...tu tanggungjawab suami sudah...hehehe

NIZAM said...[Reply to comment]

HEPI BESDAY. smoga lebih indah2 semuanya nnt ye.

:))

L said...[Reply to comment]

selamat hr lahir... semoga sentiasa dirahmatiNya.. amin..

jom baca sebentar..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/ko-buat-maksiat-semua-kena.html

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Cikgu Maxpe..maceh yek

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Farhan Yusuf maceh..kte akn tomey kn dri kte ;)

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Iffah Afeefahmmpi kte mmg mrepek haha

Muhammad Saiazuan Norhalik said...[Reply to comment]

kitew nak cakap cecama~! huhu :P

kay_are said...[Reply to comment]

1st time kat sini.. semalam besday??? camtu hepi belated besday.. moga panjang umo dan murah rezeki.. amin =)

cik Kartun said...[Reply to comment]

same2 kaceh..
hahaha CK dah wish lum??
btw.. hepi b'lated b'day dear.. maaf minggu lepas bz sesangat -_-'

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Teenager Housemaid maceh ;)

Eera Shera said...[Reply to comment]

@remyhazza ala malu la kite :p

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Kancil 8349 ala kite muda lg ;)

Eera Shera said...[Reply to comment]

@NIZAM maceh ;)

Eera Shera said...[Reply to comment]

@L amin ;)

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Muhammad Saiazuan Norhalik ade bdk tecik jugak kt cni ^^

Eera Shera said...[Reply to comment]

@kay_are maceh..belog kite xde pape pon ;)

Eera Shera said...[Reply to comment]

@cik Kartun yela ck x tayang kite..haha maceh ;)

Eera Shera said...[Reply to comment]

@cik Kartun yela ck x tayang kite..haha maceh ;)

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

cama2...sowy ye cebab takde hadiah...hee...

Hanim Irsyad said...[Reply to comment]

selamat hari lahir.. semoga murah rezeki :)

bile nak kawen?.. tak sabar nak rasa nasi minyak.. hehe

AmirFX said...[Reply to comment]

Selamat Hari Lahir Eeera! Semoga dimurahkan rezki hendaknya...

[sutera kasih] said...[Reply to comment]

sy lamabt wish ke ni huhu
happy belated beday :)
May Allah bless u owesss

robotkuning said...[Reply to comment]

hepi bday awak ^___^

Jue said...[Reply to comment]

happy birthday eera!!May God bless you & family

pix gerak2 tu DP utm msn aku skrg haha

part mimpi tu giler lucu hihi

rozeeta rashid said...[Reply to comment]

alamak titew tak wish lagi! happy belated birthday! =D

Hanie Dew said...[Reply to comment]

happy belated besday.

semoga cepat kawin dapat anak macam yusry dlm mimpi.. hewhewhew..