BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

BEN ASHAARI

Berikan sebab kenapa anda nak blog anda dikritik ?

> sebab aku nak tau apa yang kurang dalam blog ni. 
> nak korang komen cemna ngan penulisan aku dan kekemasan blog.

jom join segmen ni. hati mesti mau kental kalo nak dikritik hihi. kritik la dengan penuh sopan adab kemelayuan hehe..kritik ye bukan puji..adios..



Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

26 rajin komen:

Iffah Afeefah said...[Reply to comment]

blog ni da oke sgt

Nong Andy said...[Reply to comment]

er..er... nak kritik apa ye Eera?

tak nak kritik boleh? heee....

*salute la Eera brani kena kritik :)

cIk JanNah said...[Reply to comment]

selamat bersegmen dear!!

Mish Apple said...[Reply to comment]

Chatbox tu terkeluar walaupun tak klik lgi. maybe lgi cantik klau letak kt sidebar . Lagi kemas .

Pka Rahim said...[Reply to comment]

live traffic cam tak perlu ada je. hehe :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

miSs tyNa said...[Reply to comment]

okay ja la blog ni ^^

apisv2 said...[Reply to comment]

datang nak kritik ;p
jgn lupa kritik blog acik :D
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

ainna baijan said...[Reply to comment]

cute la blog ni....hehehe
mungkin kaler kasi la terang sikit.....mcm suram jer...hehe
tu je,silela ke blog sye!

Teenager Housemaid said...[Reply to comment]

errr...
nak kritik apa?
hehehe..
okay dah kritik.
er, i mean dah comment..

*tak sama eh kritik dgn komen?* hahahsa

cik Kartun said...[Reply to comment]

ermm.. ape yg kurang ehh??
penulisan kekadang mnyentuh prasaan..
kekemasan tu.. nth, CK nmpak bnyak sgt tulisan huhuhu

Kyra Hizrina said...[Reply to comment]

sidebar awak pnjg sgt, try buang mne tak patut tak pus kemas kini balik...letak kt belah bwh blog ni :)

#boleh tak kita tukar bloglist link? klau blh inform kyra ye :)

http://kyralovelious.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Eera Shera said...[Reply to comment]

thx atas kritikan korg..nnt aku mai hentam korang plak bahaha..

Pamie said...[Reply to comment]

hurm..tulisan tu macam tak sesuai je kalau kaler biru :DD

SEGMEN BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

remyhazza said...[Reply to comment]

blog nie dah ok.... takde yg kurang.....he3

Bee Shaz wals said...[Reply to comment]

dari segmen sama
blog awak nampak kurang ceria..
background tu bagilah ceria sikit baru menarik.
yang lain biasa saja macam blog lain juga.kritik pun benda sama hahahhaa

e-Zo94 said...[Reply to comment]

dari segmen yang sama

blog ni saya suka..


dah follow sekali blog awak ni..

http://blogbudaksengal.blogspot.com/

MaryaYusof said...[Reply to comment]

Salam dear,

Tak tahu nak kritik ape...cuma blue is not my fav colour... mata akak ckp biru color sedih...hikhikhik...jgn marah ye...

Salam kenal ~

Diera Tekikushika said...[Reply to comment]

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

FL blogh0use said...[Reply to comment]

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

ermmm..x join pun segmen ni sje menyibuk. @,@

Hanie Dew said...[Reply to comment]

segmen ni sape kutuk sape ni. BA kutuk blog ke, ko kene kutuk blog die.

ko kan. kemain lagi nak bahan aku nyer typo dan sebutan kan. hahahha.. cubit nak.. =)

cik Lily said...[Reply to comment]

hai, salam perkenalan. jum singgah belog cik Lily..

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Muhammad Saiazuan Norhalik said...[Reply to comment]

huhu not good with critics, blog ni sempoi, template cun, easy to navigate.. bab entry tu ok je, style girls kan... :)

zareliqa afiqa said...[Reply to comment]

Tak masuk lak segmen neh.. =.='

Fadzmie Mohamad said...[Reply to comment]

Overall design dah okay. Cuma penggunaan jenis warna dalam design blog tu boleh kurangkan skit. Meriah sangat. Hehe. Btw, keep up the good work! ;)

SuperHamzah said...[Reply to comment]

aku rasa dah ok.. banyakkan BW, dan kurangkan join segmen.. orang akan terus terpikat.. huhuu

natasyapink said...[Reply to comment]

datang nak kritik.. hehe

tataw na kritik ape sbb oke je..

jangan lupa kritik blog kte kay.!

http://misz-lovely15.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html