Pemandangan waktu malam- tepian pantai Port Dickson

Assalamualaikum dan salam sejahtera.








pemandangan waktu malam..cantik kan. bukak pintu nampak laut, rasa cam tak nak balik. teringat impian masa kecik dulu nak berumah di tepi pantai.

aku tak sempat nak BW lagi...tunggu yek. rindu nak jengah rumah korang pulak. thanks kat korang yang masih setia dengan Masterpiece..cayang banyak2..mmmuuaahhhhhh



Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

11 rajin komen:

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

best je bila dengar bunyi ombak ni kan...tenang je rasanya...:D

Muhammad Saiazuan Norhalik said...[Reply to comment]

cantik gak pd ni malam2 ek :D

shiema sufian said...[Reply to comment]

Wowwww, syioknyeee. haritu shiema pergi holiday dengan family pon mcm ni jugakkk. syiokk

Rapunzel Cikilolo said...[Reply to comment]

selamat bercuti ye :)

remyhazza said...[Reply to comment]

kalau berumah di tepi pantai , jgn takut dilambung ombak....
ombak rindu kat eera la tu.....he3...
best kan pi holiday......
jgn kulit gelap lepas nie dah ler.....

Iffah Afeefah said...[Reply to comment]

berombak rindu le tewww


jeles tau

cik Kartun said...[Reply to comment]

rindu eera.. hilang ke mane haaa????

rozeeta rashid said...[Reply to comment]

wah bestnya. eta tak sampai pun lagi ke port dickson.

budak penjara said...[Reply to comment]

klu takut di landa ombak jgn berumah di tepi pantai hehe

Rtp Farra Arisha said...[Reply to comment]

jika takut dilambung ombak, jangan berumah di tepi pantai eeehehehehe. that view is so very beautiful :) seriously...:)

Munnafendy said...[Reply to comment]

selamat bercuti ye...jgn lupa balik...heeh