Blog Pilihan #2

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

aku boleh pulak lupa segmen blog pilihan aku yang aku buat tahun lepas tu. minggu lepas la. macam dah lama je gayanya haha

sekali lagi diingatkan, pilihan adalah random tanpa menggunakan random.org.. segmen ni juga ada kolaborasi bersama si kartun ni hah (ck.. nak royalti :p)


save image
KLIK

blog yang berkepala dua. maksudnya ada dua admin yang berkuasa ke atas blog tersebut. pahal formal pulak aku ni.... tuan punya blog, kak Hanie dan kak Jue (haruslah kakak kan, saya ni adik2 je :p) merupakan dua kembar yang sangat kreatif. tengok la entri2 dorang...... ok tipu dorang bukan kembar. tapi caya lah blog dorang best. sebab dorang kreatif. dan dorang ada vlog (kak Hanie sebut vi-log..wakaka).. lagi..blog dorang cantik. maklum la rumah baru renovate. 


MUKA SURAT SULIT NAZ
KLIK


lelaki sulit Naz. apa yang sulit? sulit untuk ku luahkan haha..kalo nak tengok mende sulit pi la jenguk blog dia. entri dia ada maksud tersirat. tak tau nak cakap camne. tapi aku rasa something la tulisan dia tu. pandai berpantun lagi tau. tersirat, tapi apa yang dia sampaikan tu senang je nak paham. 


tu saja segmen kali ni. jumpa lagi minggu depan di hari dan waktu yang tak sama ;)


episod minggu lepasBlog pilihan #1


ps: kalo ada typo abaikan. aku tak tau la ape masalah aku. penat la nak cek banyak kali!




Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

15 rajin komen:

Teenager Housemaid said...[Reply to comment]

hehe..
da boleh terjah ni..:D

Muhammad Saiazuan Norhalik said...[Reply to comment]

wow blog jue n hanie dlm senarai

JIJI YU said...[Reply to comment]

dari hr tu lg kan ko sukewat sal blog pilihan engko..ehehe

remyhazza said...[Reply to comment]

tahniah kepada sikartun
dan lelaki sulit naz....
nak pi serbu tempat depa kejab.....

Iffah Afeefah said...[Reply to comment]

typo itu normal wakaka

Munnafendy said...[Reply to comment]

ai tak ingat ada join sgmen eera ni ke tak...er... =.=*

nk gak jd pilihan...hehe

Eera Shera said...[Reply to comment]

@JIJI YU a ah la mmg tabiat aku kan haha

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Munnafendy isy mana ade segmen..ni saja2 je

AmirFX said...[Reply to comment]

Orite.. Kejap g terjah..

Eera Shera said...[Reply to comment]

thx semua..serang jgn x serang ;)

Si BuDaK KaChAk said...[Reply to comment]

wah.....untung nya jadi pilihan eera shera... =)

Hanie_Dew said...[Reply to comment]

Aaaaa...betul ke ni.hehe thanks adik manisss. Kamu sangat hati baik itu juga...hahaha.ko dgr je kan aku salah pronounce.ngeeeee malu malu.**lari nyorok blkg almari.alamak tak muat la pulakkk >.<

Jue said...[Reply to comment]

Haha admin kpala dua ktnya..sounds cool gak tu haha
Part hanie sbut vi log ko siap tulis buat aku gelak x hingat haha
Thx beb sbb suka blog kitaorg. Group hug moh =)

Juliet_iRa~" said...[Reply to comment]

rajin..heee ;p

ciK LyndaWawa said...[Reply to comment]

wah..rajin buat blog pilihan..hehe