Twitter mengalami obesiti malam tahun baru


Masterpiece fanpage.Silalah LIKE. arigatou ^^


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

ni la yang terjadi masa tengah malam semalam. lebih kurang 5 minit nak pukul 12. jahat kan twitter. saja je tak bagi aku tuit. tak pasal2 fb la jadi mangsa status tak berilmiah aku.

pukul 2 pagi baru ok.. jahatnya kamu haha.. 

tak tido lagi ni. buat report. marathon esaimen dari tahun lepas. semalaman sampai ke sepagian..kau mampu, hah?

perkara terakhir yang aku buat tahun lepas (pelik je nak sebut) adalah makan beger sambil tengok hindustan. perkara pertama yang aku buat tahun ni ngadap pesbuk. sungguh tak ada life kan aku..

senang cita, setahun aku ngadap laptop kat meja study..hebat kan haha..

tengok..aku nak buat entri pendek tapi terpanjang pulak.sori aku tak boleh kawal diri. ok dah stop. papai

 
Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

24 rajin komen:

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

ramai yang main tweet2 ni...tak tertampung da..tu yang over capacity kot...hee~

#nasib baik sy tak main twitter sgt..

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

erk..tahan ye tak tido lagi..buat report...kalau sy..da shut down da...haha~

al_hakim said...[Reply to comment]

lame sgt mengadap facebook..tak sakit ke mate?hehe

Hanie_Dew said...[Reply to comment]

maraton esaimen tu biasa dear. student life. hahahaha

aku tak on tweeter semalam. tau dia akan jammed jugak selain jammed kat jalan raya.

dah jumpe "azam" tu bagi tau. hihii

Iffah Afeefah said...[Reply to comment]

ksiannye kene wt asaimen

Jue said...[Reply to comment]

Bkn takat twitter je fb pun traffic haha
Best pgunaan pkataan psl pe ko buat thn lps haha wp janggal tp bile lg nak gunakan hihi
Happy new year 2012 to u too beb =)

remyhazza said...[Reply to comment]

he3....
kira life jugak tu......

Shurazirah Sukhur said...[Reply to comment]

kannn.twitter over capacity, nampak benor ramai orang tweet.tweet..(ye ke,saya pandai2 je.haha).anyway, selamat tahun baru eera :D

Muhammad Saiazuan Norhalik said...[Reply to comment]

haha hantu twitter btl dia ni

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Ezad Skytech yela thn baru..twitter pun nk rehat haha

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Ezad Skytech terpaksa..pas ni nk study utk exam je

Eera Shera said...[Reply to comment]

@al_hakim bkk fb tu bila dah ngantuk wat keje je..kalo x lama dah tersungkur ;)

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Hanie_Dew kalo x stay up mlm tak merasa manisnye jd student haha

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Iffah Afeefah kesian kan..dah la exam week

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Jue tu la x leh sbut smllm dah kena sbut thn lepas haha

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Hanie_Dew kalo x stay up mlm tak merasa manisnye jd student haha

Eera Shera said...[Reply to comment]

@remyhazza life yg menyedihkan haha

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Shurazirah Sukhur dorg la byk tuit bkn aku haha

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Muhammad Saiazuan Norhalik hei hantu beger..haha

Teenager Housemaid said...[Reply to comment]

twiiter over obes? muehehe..

happy new year sis..
buat assignment elok2..:))

ciK LyndaWawa said...[Reply to comment]

hehehe..kiut..selamat tahun baru..=]

zareliqa afiqa said...[Reply to comment]

Lar yeke? sy tak main tweet2 malam2.siang2 jek.Jom2 kita tweet sama2..weeee :)

rozeeta rashid said...[Reply to comment]

tau tak pe. tak leh tweet! cekodok betol twitter nih. haha. happy new year!!

aimie amalina said...[Reply to comment]

hehehe
terbabas nmpaknye menaip
keke
x pe..sy membacenye
hehe

selmat tahun baru syg :))