Kritiklah seikhlas hati

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

hampir siap keje aku. sebelum tido nak layan 2 episod Gemersik Kalbu dulu. nak tanya ni. kena la jawab dengan jujur kan.

korang baca dari post2 aku kan, korang rasa aku ni macam mana orangnya?

kalo rajin, komen la pape pasal blog aku ni. kalo rajin lagi, any suggestion?

ok tu je. sori tak sempat nak BW. buat keje tadi.

ape pun komen korang, aku terima dengan pasrah. err..pasrah tu menyerah? eheh ;)




ps: pagi besok nak pi beli tiket..balik rumah..balik rumah yey!

Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

23 rajin komen:

Dylla Abas said...[Reply to comment]

selama akk jadi follower n pembaca blog eera ni,akk rasa semua entri eera best.walaupun simple tapi ada mesej yg eera sampaikan (",)

Hanie Dew said...[Reply to comment]

eerrrmmm...aku kurang arif menilai. aku serahkan pada blogger yang pakar.

tapi personally aku takde masalah dengan entry entry ko ni. blog layout ok,simple,ringan,jelas.

Nong Andy said...[Reply to comment]

kolum sang ratu kat tepi tu berdouble triple bila akak buka blog ni.. dah tu kena tutup oleh facebook punya 'box' lagi....

memula ingat pc di rumah yg tak boleh buka baik-baik. tapi pc kat opis pun sama :(

itu je. yg lain okeh :)

* Eera peramah n friendly orgnya. rasa sungguh welcome je masuk blog kamu :)

Iffah Afeefah said...[Reply to comment]

erm agak byk ckp
mesra
ade ilmu
tak la alim sgt cm ifa jugak rasenye


suke kwn ngn eera pastinye

Muhammad Saiazuan Norhalik said...[Reply to comment]

hmm zuan x pndai sgt nk kritik, trutama bab pandangan mengenai characteristic seseorang individu ni..

klu mengenai blog, blog ini sempoi, entry sempoi, sume sempoi la..hehe :)

suggestion? mintak lebih ramai kritik supaya dpt lebih bnyk idea..hehe

Jue said...[Reply to comment]

aku xtau pesal kalau g blog ko mgingatkan aku pd kwn aku yg aku mmg rapat dulu tp dah putus hubungan

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Dylla Abas thx..kalo betul ada mesej yg sampai alhamdulillah ;)

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Hanie Dew thx kak hanie..tp x secantik blog korang kan ;)

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Nong Andy thx kak..double camne ek? ade 2/3 ke..bila sy bukak bese jek..

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Iffah Afeefah thx..suka gak kwn ngan ifa ;)

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Muhammad Saiazuan Norhalik thx zuan..sempoi ke mengarut sebenanye haha :p

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Muhammad Saiazuan Norhalik thx zuan..sempoi ke mengarut sebenanye haha :p

Papa Mifz said...[Reply to comment]

blog yg simple tp menarik..;)

remyhazza said...[Reply to comment]

kite taknak comment ape2....
sbb hari2 kita comment kat blog eera....emmmmm!

Munnafendy said...[Reply to comment]

erk...ape ye? hehe
xtau nak komen tp entry2 eera sy suka je baca..xde mslh pong =P

ciK LyndaWawa said...[Reply to comment]

awak seorang yang simple sis...=] good writing....

cik Kartun said...[Reply to comment]

susah nak buat kesimpulan eera nie mcm mne org nye mlalui gaya penulisan eera pada entry. lain2 orang, lain2 cara untuk menerima setiap entry yg kita post kan. Jom kita jumpe, baru la CK boleh nilai eera orang nye mcm mane :)

rozeeta rashid said...[Reply to comment]

cara penulisan sempoi. dari segi paragraph, alignment buat justify. lagi kemas. =)

zareliqa afiqa said...[Reply to comment]

Suka datang sini! blog yg kemas :)

Hanie Dew said...[Reply to comment]

rozeeta nye komen macam cikgu. siap alignment buat justify. hhmmm..tu baru komen professional. hehhe

blog kitrg pun cantek sbb jue buat. nak harap aku. hhhuuuuu~~~~~ hahahha

Gen2Merah said...[Reply to comment]

suka dgn eera... sebab peramah dan salu singgah d blog saya.. tulisan eera pun simple tapi sempoi... terhibur nak membacanya

Kancil 8349 said...[Reply to comment]

Kancil akan singgah ke sini juga...sebab simple dan menyenangkan...

remyhazza said...[Reply to comment]

blog eera best aper.....
kita tetap setia menjadi pendengar , pembaca dan pengkritik.....he3