Blog Pilihan #3

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Buta+Pekak+Bisu=CINTA
KLIK

tuan punya belog ni suka tulis cerpen. kalo korang suka layan cerpen korang mesti singgah blog ni. err..kalo nak berjiwang-jiwang pun boleh. dia kan sentiasa berbunga-bunga. betul tak cik ipah. kikiki..blog ni antara blog terawal yang aku follow dulu. seorang yang peramah. sebab tu aku suka kaco dia kat pesbuk hehe.. 


save image
KLIK

belog yang banyak nasihat, pengajaran dan jugak tips. rugi je kalo tak penah kenal blog ni. dulu aku ingat blog ni blog si cantik. rupanya si kacak hehe.. dia pun suka tulis cerpen. sama la macam jiran dia. sape jiran dia? tu yang kat atas tu jiran dia la 

so apa lagi..serang la depa tu!!



ps: lusa last paper..takleh nak BW sangat la :(

Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

8 rajin komen:

Teenager Housemaid said...[Reply to comment]

dulu saya pun ingat frame and lenses tu perempuan hehehe

Aien Not Alien said...[Reply to comment]

akan singgah blog-blog ni... :)

Sunah Sakura said...[Reply to comment]

dua2 tu akak pernah jumpa... :)

aimie amalina said...[Reply to comment]

kekekeke
due2 ni mmg byk ckp ;p

Iffah Afeefah said...[Reply to comment]

alahai puji ai la plak

eera nk pape ke ni

hahaha jiwang?

oh tidakkk

cik Kartun said...[Reply to comment]

cik iffah tu baru2 nie kenal..
suke gak bace blog die :)

Kancil 8349 said...[Reply to comment]

akan terjah mereka....

Hanie Dew said...[Reply to comment]

tadi pegi blog frame and lenses. banyak bahan bacaan di blog dia. bagus.

yang jiran dia pun best jugak. baru kenal dua blog ni.