Detik debar mengenangkan bini aku tomboy ke dan apa cinta perisa dia?


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

hari ni sangat memenatkan. berjalan kaki di bawah terik mentari ke sana sini. sibuk nak uruskan persiapan nak pi sampling besok. jumpa penyelia, jumpa pegawai sains. 

besok jugak last paper. petang tu terus gerak ke Setiu. Jumaat baru balik. harap takde masalah nak buat research kat sana. harap takde masalah teknikal, masalah cuaca, keselamatan dan kebuluran. and trust me..masalah kebuluran tu la yang paling kritikal kikiki..

Sabtu yang paling ditunggu-tunggu. nak balik rumah tercinta la apa lagi. mood nak study untuk exam dah macam makin kurang. tak sabar nak pi sampling je, cepat siap cepat balik. rindu gila dah kat rumah..

on the way nak balik tadi, terlalu depan Book Garden maka tersinggah la aku dan terbeli la novel guna baucer yang tersalah guna tu hak3..


tak pernah lagi baca novel Eyman Hykal. tak tau best ke tak. saja nak try. eksaited dapat beli novel. lama dah tak membeli. huhu.. pasni nak cari novel RAM, fiksyen 302 dan sutera bidadari...selebihnya tak tau lagi. 


ps: tak sempat lagi nak BW..jangan lupa singgah sini ye bila aku membawa diri nanti ;)



Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

16 rajin komen:

هانيم إرشاد said...[Reply to comment]

rajen bace novel. kite tak suke bace novel :)

http://irsyanim.blogspot.com/2012/01/blog-bertukar-wajah.html

Si BuDaK KaChAk said...[Reply to comment]

hahhhh.....beli novel ek???heheheh....

insyaAllah akn rajin singgah sni nnt....

jgn lupe singgah blog BK lak nnt...hehehe


=)

Rapunzel Cikilolo said...[Reply to comment]

sutera bidadari adalah awesome!

ABU said...[Reply to comment]

busy uh.. rehat dulu..

aimie amalina said...[Reply to comment]

ehemmmmmm
patot la berbunge2 je ayat dieee

ni pencinta nobel penye
ehhehehee

Iffah Afeefah said...[Reply to comment]

bni aku tmboy ke best jgkla

Si qusowt said...[Reply to comment]

td pon g popular..mule2 nak beli..tp terbeli novel lain.

tajuknye akhir aku kahwin.keluaran alaf 21..:)

Nong Andy said...[Reply to comment]

Nak pinjam bini aku tomboy ke? boleh.. :)

cik Kartun said...[Reply to comment]

nak pinjam novel boleyy? bini aku tombot tu mcm best jep :D

AmirFX said...[Reply to comment]

Gila novel.. haha..

Dylla Abas said...[Reply to comment]

novel bini aku tomboy ke..? tu agak menarik la juga..akk dah baca hampir 1/2 novel tu..tp baca online je..hehe :)

p/s : dah habis baca buat review ye..

budak penjara said...[Reply to comment]

best ke bini aku tomboy?? aku pn ase cm nk cari isteri tomboi je..haha.. kwn ngn tomboi best..dia x control ayu

Teenager Housemaid said...[Reply to comment]

sis nanti buatlah review buku2 tu..heheheeee

Hanie Dew said...[Reply to comment]

alololo..sedih aku baca "membawa diri" tu. bawa diri la sangat kan. novel. aku pun hantu jugak. baru je pas beli hlovate-contengan jalanan. a thoughtful novel.

semoga tak kebulur masa buat sampling. =)

remyhazza said...[Reply to comment]

yg tengah tu kita ade.....
he3

aizamia3 said...[Reply to comment]

yang tetengah tu akak dah baca.. menarik.. ;)

psstt: dah lama tak beli novel baru..