Salah guna!



Assalamualaikum dan salam sejahtera.
tadi lelong buku kat Book Garden, book store dalam kampus. baru guna RM50, kira baru pakai 1 kupon la.

banyak sangat buku ngan novel. rambang mata. saja nak terai baca buku Hilal Asyraf..asik baca status dia kat fb je. nak baca gak bukunya.

saja nak tunjuk gambar SALAH GUNA yang aku dah buat dengan baucer tu haha..dan aku nak serang MPH balik nanti..nak beli novel. ada aku kisah orang nak cakap aku salah guna!

well..orang dah bagi tu, pakai je la...kalo yang rasa perlu, beli la buku belajar tu. aku dah ada dah. yang setebal seribu lebih pun dah ada. aku beli masa tahun 1 dulu..sampai mati boleh guna..masa tu takde baucer ek!!


ps: novel kata, apa la dosa ku...



Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

21 rajin komen:

chuare (: said...[Reply to comment]

book hunter ni kihkihk

Kancil 8349 said...[Reply to comment]

bukan kamu jual balik atau bukan kerosakan kan...

remyhazza said...[Reply to comment]

beli jer....
org kasi voucher free....
nanti kasi pinjam ye.... he3

Teenager Housemaid said...[Reply to comment]

wahhh..bestnyee..:)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...[Reply to comment]

alhmdulillah ramai mula mendalami dunia islam ni, walaupn hakikatnya masih ramai yg masih belum jumpa jalan yang benar diluar sana tu, kita pimpin diorng ke jalan benar.. :)

Shurazirah Sukhur said...[Reply to comment]

wah, dah guna eh.org baru je pergi ambil tadi.heheh

Nong Andy said...[Reply to comment]

:)

novel Kata " Apa la dosa ku"

ahahaha.. sian novel tu :)

pssst: review la novel Hilal Asyraf tu abis baca nanti :)

Rapunzel Cikilolo said...[Reply to comment]

best tak cerita terasing tu eera?

Si BuDaK KaChAk said...[Reply to comment]

wahhh....antu novel upenye....heheheh...

neway cr yg pnting dlu....da ade bru bleh shopping novel....hehehee

AmirFX said...[Reply to comment]

Haha.. Ok lagi kalau beli novel.. Dapat gak bahan bacaan...

Rtp Farra Arisha said...[Reply to comment]

i also love to collect the fabulous islamic book :) seronok mendalaminya di samping mendapat pengajaran yang serba hakiki :)

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

novel macam ni..kalau dibaca pun best jugak kan...:D

cik Kartun said...[Reply to comment]

mase CK bljr xde dapat p0n baucer2 nie :(

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

da habis belajar baru la ada baucer2 ni kan CK...tak patut...haha...:D

Eera Shera said...[Reply to comment]

thx pada yg memahami haha..yg x dpt baucer mcm ezad ngn ck..xpe jgn sedih..bli la guna duit sndri hihi ;)

Iffah Afeefah said...[Reply to comment]

agak jeles

wlpon xdpt baucer

elaun bulanan ttp ade

ley beli buku bertimbun2

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

haha...jelez ni...kalau dari dulu la ada baucer2 ni...senang sikit nak beli buku ke..apa2 yang berkaitan ke...ish3...heee~

hafiz hafizol said...[Reply to comment]

ooo... pandaii eee.. haha

AzwanRamli said...[Reply to comment]

Erm.... Mph boleh ker pakai voucher tu???

Cikgu Ma said...[Reply to comment]

dah lama tak beli buku...meh nak pinjam sat..hehe

jom terjah:
selamat ulangtahun - jom wish ramai2

Dylla Abas said...[Reply to comment]

buku yg tengah2 tu macam menarik je..nk beli juga la nanti :)