Thanks to Ninie.blog aku ada model..

Special for Eera Shera
***Whenever you miss your family, look at this doodle okay!


'hai..saya Cik Ungu.model sepenuh masa.'

blog aku ada model. kelas gitu. kau ado? hari tu ada suruh cik ninie yang comel ni buatkan doodle. betul2 die buat rupanya.hehe.. maceh ek.. nanti saya yang comel ni belanja aiskim ek..haha..dia ada gak buatkan untuk blogger yang lain (klik gambar kalo nak tengok doodle yang lain). sempat jugak cik ninie kite spend time buat doodle ni walaupun ngah sibuk katanya..hehe..maceh ek ninie :)

20 rajin komen:

Ninie said...[Reply to comment]

U're welcome....Eera xde gambar...so Ninie guna gmbar family je la yg ada ek...

Niena Pengembara Ilahi said...[Reply to comment]

comel doodle nie :D

Niena Pengembara Ilahi said...[Reply to comment]

comel doodle nie :D

adaQue yahya said...[Reply to comment]

model yg kiut miut macam saya :D

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...[Reply to comment]

waaa comel-comel..pandai ye dia tu melukis....


upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...c`ayob follow sini 

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/

aizamia3 said...[Reply to comment]

comel comel comel.. ;)

lama tak singgah kat sini..

Nazhirah Mazlan said...[Reply to comment]

alahai comelnye...
muslimah plak uh...
jeles3...:)

Papa Mifz said...[Reply to comment]

best la ado org tlg buatkan yer...

Bro ahmad said...[Reply to comment]

bro jeless tengok ni..siyess comel

Saiazuan said...[Reply to comment]

comel doodle ni :D

msredcheesecake said...[Reply to comment]

msred la model blog msred hheee... tak mampu nak upah model, sendirila jadi model...

Hanis MY said...[Reply to comment]

Wow I likeee nk jugak model blog...weeee...

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

hee..bestnya kalau sy pon pandai buat doodle ni...tangan tak berseni kot..hee~

Kancil 8349 said...[Reply to comment]

Comelnya....baguslah ada sudah doodle kamu...hehehe

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...[Reply to comment]

alolololo tomeinyerrr doodle dia.. mak pun dah tempah dgn sorang rakan FB tak sabar nak tengok hasilnya

Santri T.P.I.N.I said...[Reply to comment]

ninie mmg best!

Kancil 8349 said...[Reply to comment]

cantik sudah background

yayath said...[Reply to comment]

comell:)hehe

Zul Fattah said...[Reply to comment]

mesti kembang semangkuk hidung ko kan..? dapat doodle ni..
haha.. tahniah ..:)

Nadzirah K. said...[Reply to comment]

cute nye :)