Komen yang berunsur negatif ?

salam.


ada orang komen tapi tak baca or tak baca abes. mana aci cengitu. baca la dulu. kang komen tak kena langsung ngan apa yang dah tertulis setepek kat situ, kan dah malu. haha.. (jahat kan gelakkan orang)

tak kisah la kat blog ke, kat fb ke..hati2 la ek. macam ari tu, aku link kan entry ini kat fb, member aku komen serius je.dia kata orang sekarang dah tak ada perikemanusiaan. padahal..... hehe. aku pun, aik? 

'ko baca ke tak'?

'tak.aku komen je'.

p/s: kalau tuan punya badan terbaca jangan marah ek. ko cuma model je. pesanan ni untuk semua termasok la yang membebel ni :p


18 rajin komen:

JIJI YU said...[Reply to comment]

muahah ka tkomen selalu org kantoi bace ke idak

Hanis MY said...[Reply to comment]

tula hati2 bila mengomen kalau tak baca sepenuhnya baik jgn komen hehe...

Nazhirah Mazlan said...[Reply to comment]

btul la uh..
sembur men sedap jek
tp bacenye lompat2..
hee~

[sutera kasih] said...[Reply to comment]

kalau d situasi fb, mostly org suka komen hanya berdasarkan tajuk..huhu
kdg2 kena hati2 jgk buat tajuk even nk tarik pembaca, sbb silap2 blh jd fitnah kalo org silap faham huhu..

Eera Shera said...[Reply to comment]

sutera kasih, betul gak tu. tajok bleh buat org slh phm ek.. kena ati2 pas ni

♥Putri ilyanie♥ said...[Reply to comment]

betui..betui..betui..

AmirFX said...[Reply to comment]

Minat citer One Piece ke? Opss. Lupa.. Salam singgah n salam kenal..

Eera Shera said...[Reply to comment]

amirfx,a ah minat gilak :p

fiq. said...[Reply to comment]

kalau komen out of topic, malu oh, mesti tuan blog gelak kan kite..kalau teruk lagi, maki hamun kita,hehhe

iMBobo said...[Reply to comment]

seeloknya baca sampai habis, klau tak xperlu komen :)

Freaky said...[Reply to comment]

kalo x baca terus komen memang x kena la komen tu dengan post. haha

monster kecik said...[Reply to comment]

ish3...ade jgk org xmtu ye... ape tujuan die komen klw cmtu??

Bro ahmad said...[Reply to comment]

Bagi bro tak kira la dia baca atau tidak entri kita..sebab itu hak personal dia..kita tak boleh paksa dia baca entri kita sama ada kita paksa dia suka ataupun tidak entri kita tu.terpulang dia ehh,bagi bro pengunjung tu sebagai tetamu tak kira banyak mana kerenah atau tak?..tapi satu..jangan memaki kat kotak komen sudah!
itu pandangan bro..berlainan dari pandangan geng2 kt atas ni..p

ikhlas atau tak itu kita tiada hak untuk menilai..

lama juga awak menyepi yekk..sekarang baru aktif huhuu

selamat hari raya..p

Cik Kamoo said...[Reply to comment]

kebanyakannya malas baca...tuh yg tinggal komen terus!!

Santri T.P.I.N.I said...[Reply to comment]

agaknya dia nak tinggalkan jejak yg boleh org jejaki dia balik..salah satu cara nak cai trafik tu...salam ziarah, terima kasih sudi follow blog saya...suka3

Santri T.P.I.N.I said...[Reply to comment]

wah...bestla alya dah jadi follower...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...[Reply to comment]

betul tu sebelum menulis komen kena baca dan fahami dulu then bila dah faham br tinggalkan komen kan kan kan

msredcheesecake said...[Reply to comment]

msred selalu terima komen macam tu... tak kisah sgt.... tak kan nak paksa org baca entry kita... hheee...

salam kenal yea...

msred baca sampai habis entry ni...