1st Segmen Santri : Komputer Kesayanganku...

salam.

by google

aku dijemput cik santri untuk join segmen die. ni first segmen die buat. jom la join. sama2 support die ok? terjah SINI.

aku pakai laptop murah je. beli ngan duit sendiri tahun 2009 masa awal sem 1. model Compaq Presario CQ40. warna hitam.ok la laptop ni. tapi sekarang bateri dia dah makin tak elok. tahan sekejap je. dah sampai masa kot. orang kata model ni tak berapa bagus sebab skrin die senang rosak. setakat ni aku ok lagi. asalkan pandai jaga kan. ape2 pun baby lappy ni dah banyak berjasa kat aku.. cayang die cangat2.mmmmuuuaaahhh......

RAM: 2Gb
hard disk: 360 Gb
processor: intel dua core
skrin: 14 inci
webcam: ada

tu je la. aku bukan tau sangat pasal laptop ni.hehee..

p/s: haila..tenet buat hal. and thx santri sebab jemput join segmen :)


17 rajin komen:

Hanis MY said...[Reply to comment]

bagus jugak eh ada segmen mcm ni... comelnya lappy dia...

Eera Shera said...[Reply to comment]

kak hanis,jom la join

Bro ahmad said...[Reply to comment]

bro jeless tengok lappy eerashera huhh..siyess cantik

AmirFX said...[Reply to comment]

Power lagi tu.. Kena tukar bateri jer.. Macam best gak buat segmen nie...

Eera Shera said...[Reply to comment]

bro ahmad, tu gambar dr google je.tp lappy sy mmg cntik pun..haha

amir fx, jom la join

ciK LyndaWawa said...[Reply to comment]

wah...kiut laptop dia..huhuhu=]

Santri T.P.I.N.I said...[Reply to comment]

terima kasih eira sebab sudi join...

budakampung said...[Reply to comment]

oke la tu~ :D

JIJI YU said...[Reply to comment]

miahaha..aku punye lagi maju

Santri T.P.I.N.I said...[Reply to comment]

terima kasih eera sebab sudi join dan promot segmen ni...

siti kektus said...[Reply to comment]

eh, sama lah. kite pon compact cq4o. bteri dah tak tahan man pon. hukhuk

Amy Syaquena said...[Reply to comment]

ada lihat tadi insyaallah kalaua da masa nak join juga la..anyway good luck ok

Saiazuan said...[Reply to comment]

brand hp.. not bad :D

anismelon said...[Reply to comment]

dah lame xngejoin segme...hehe..

heee..sori lambat balas kunjungan..:)

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

hee...laptop sy pon da dekat 3 tahun sy guna...ok je..janji pandai jaga kan.. :D

aizamia3 said...[Reply to comment]

akak pulak beli lappy pun mintak bantuan orang kedai komputer tu.. tak tau nak pilih mana satu.. akak bukan kisah dalamannya tapi yang penting luarannya cantik.. hikhikhik..

haadziq said...[Reply to comment]

lawa laptop =)..tp laptop compaq nie eera kena jaga leklok..adik punya pakai sebijik camnie la tp da rosak..