Blog yang korang tak patut singgah!

salam.

# dia memang kejam. sapa? dia la Cik Suha ong ong. buat aku ketawa sampai tercabut gigi. cik suha jahat u... hoho..blog dia ade katak..katak hijau..aku kata die best. sebab apa? suka hati aku la...


# selalu jugak merayap kat blog ostad. dari dolu mintak neslo tak nah dapat pun. kedekot beno...

# lagi..hah blog kancil ni. selalu jugak datang serang aku. huhuuu...

# blog ni pun jangan singgah. nanti kena panahan sebab orangnya cumel.haha..jeles2.

aku memang tak suka pi blog dorang. korang pun jangan pi k. haha..gelak kejam.

p/s: entry ni bermotifkan cemburu. :p








20 rajin komen:

azizul said...[Reply to comment]

ok lah tu...singgah la lagi banyak blog..baru banyak kawan

Kancil 8349 said...[Reply to comment]

entri yang mengejutkan...apasal ndak bagitau tuan punya blog...huhuhu...kejamnya...


anyway thanks kancil hargainya

Bro ahmad said...[Reply to comment]

hahaa blog bro tak tersenarai wanted ke? grrrrrrrrr

Hanis MY said...[Reply to comment]

salam kenal juga... kenal blog ostad jeju eh silap jiji ehehe... nanti nk try terjah yg lain...blog ni pun comel dan best jugak! cemburu positif takpe tak menjejaskan kesihatan hehe...

Eera Shera said...[Reply to comment]

azizul, :)

kancil, thx sje je ni

bro ahmad, ala dulu kan dah nah letak blog bro.kasik can org len la..hihi

Saiazuan said...[Reply to comment]

haha x patut ek? haha review blog yg ringkas n menarik perhatian pembaca untuk terjah blog2 tu

JIJI YU said...[Reply to comment]

ustad jiji mmg kedekut nak mampus

Eera Shera said...[Reply to comment]

saiazuan, cpt rejam dorang, eh terjah :p

jiji, tau x pe

suha said...[Reply to comment]

*tersedu*

kbai!







hahahaha disebabkan entry ni,cik suha bg eera kiss prince katak cik suha..tp skali je tau (^_^)

iMBobo said...[Reply to comment]

jom terjah :)

Eera Shera said...[Reply to comment]

kak hanis, tq sy dak bru blaja

cik suha, katak tu boleh tukar jd org tak pas kena cium?hoho

Eera Shera said...[Reply to comment]

imbobo, jom2

Zul Fattah said...[Reply to comment]

haha.. blog aku ko tak benci plak? ke blog aku tak cukup jahat utk ko? hhuhu..:P

lini hasnan said...[Reply to comment]

Hahaha, terkejut saya tadi. ingat krisis ape lah blog ni. salam kenalan eera :)

Papa Mifz said...[Reply to comment]

salam kenal...

jemput la ke blog papa mifz..:)

Eera Shera said...[Reply to comment]

lini,salam kenal juge

papa mifz, salam kenal..

[sutera kasih] said...[Reply to comment]

hehe..jgn terjah diorang kan :P

♥Putri ilyanie♥ said...[Reply to comment]

meh dtg blog Putri.. tgk awk suke ke tdk.. hehehehe

Santri T.P.I.N.I said...[Reply to comment]

kancil salah satu pengomen yg tegar di blog saya...nak doodle boleh tolong dekat ninie...dia yg buatkan utk saya.

aizamia3 said...[Reply to comment]

kehkehkeh.. comel je entry ni.. ;)