Jom Blogwalking


salam.

tengok banner kat atas tu cumel kan? apa lagi jom la join. elok gak cik lulu buat segmen ni. dah lama gak tak blogwalking.

ngan segmen la follower aku bertambah dari tak ada kepada ada. hehe... baru la ada orang keluar masuk kan. kepada korang yang selalu mai sini especially yang selalu borak2 ngan aku tu kat sini and fb, maceh ek. korang yang baru masuk, hai salam perkenalan. kenal2 la nanti boleh kawin jadi kawan   ;)

thanks pada yang wat segmen, cik Lulu yang comel.

13 rajin komen:

pCL [p@kcikLie] said...[Reply to comment]

moga blog kt bertambah2 ramai yg singgah..gud luck 4 U.

Kancil 8349 said...[Reply to comment]

good luck...semoga bertambah ramai follower dan pembaca setia kamu...jangan segan terjah blog kamu...

Nazhirah Mazlan said...[Reply to comment]

singgah sini
selamat perkenalan
selamat bertukar cerita juga
:)
follow awak,,semoga sihat selalu
:D

Eera Shera said...[Reply to comment]

pcl,hope gitu la kan

kancil, rjin2 la singgah

nazhirah,salam kenal ;)

Sunah Sakura said...[Reply to comment]

rajennyaaaaa dia join~ bagus2~

Alya Esprézzo™ said...[Reply to comment]

haii haii..halo haloo, hee awk tersenarai di bloglist saya! :)

Lulu Caldina said...[Reply to comment]

Lulu singgah blogwalking kat sini...
Terima kasih sudi join segmen ni, semoga kita dapat manfaat terbaik darinya.. :)

Apa yang menarik hari ni??

zareliqa afiqa said...[Reply to comment]

weeehuu~ dtg terjah cnie dari segmen yg sama jugak.^^
salam kenal ya! :D

singgah lar cnie,eheee :)

http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

Cik Ceria said...[Reply to comment]

cik ceria datang sini pula ^_^

salam perkenalan

jom singgah sini pula

http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

c genk bah ne said...[Reply to comment]

Genk singgah sini
Senang-senang datanglah blog genk ya


JOM SERTAI GIVEAWAY KAD RAYA ISTIMEWA DARIPADA GENK

syerz eyryn said...[Reply to comment]

salam perkenalan. . ryn singgah cnie dri segmen sme :))
btw, ryn sudaa follow cnie yerr. . hehhe. . nice blog !

Marina said...[Reply to comment]

marina berBW sini...sory lambat bertandang...salam perkenalan...heee~

http://marinafazli.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

Cik Asma BLuppy said...[Reply to comment]

hai hai.. maaf lambat dtg terjah sini=)