Hapdet diri sendiri

salam.

pagi tadi bangun lambat pi kelas.haila...boleh pulak tak terjaga ngan alarm clock yang menjerit lagu Mr. Simple tu. nasib la Nad text aku tanya dah bangun ke belum. oh nad ko la penyelamat aku.huhu..pelik kan.bunyi mesej boleh lak sedar.

sekarang mentang2 la dah final year, lecturer asik cerita pasal sambung masters je. so skang aku dah mula la buat survey kat unibesiti mana dan course ape yang aku nak amek. dolu aku ingat nak kije dulu baru sambung. maklum la anak sulong kan. adik2 skola lagi. cian kat abah sorang2 cari duit :(

but skang dah bolak balik. macam nak sambung je. masters setahun setengah je kan. dolu aku ingat masters ni kena buat thesis (research). ropenya boleh amik coursework.hehe baru tau :p

korang rasa?? entah la tengok la rezeki camne. balik nanti nak bincang la ngan mak ngan abah.oh..bila la nak cuti raya haji ni..haha..ok2. mau sambung buat proposal final year project (fyp). slide nak present report LI tak buat lagi ni. ok bai!

p/s: semalam member datang bilik, die tunjuk kat aku fb yang ade jual barang2 One Piece. oh no..no..please dont..haha..tergoda suda!

7 rajin komen:

shiema sufian said...[Reply to comment]

gudluck!

JIJI YU said...[Reply to comment]

aku pon keje dulu baru sambung master..lepas kerja baghu nampak dunia..

AmirFX said...[Reply to comment]

Sambung master la best lagi...

Bro ahmad said...[Reply to comment]

fuhh master..bro menengah je p..semoga sukses ehh

Nazhirah Mazlan said...[Reply to comment]

wah..selamat sambung master nt..
:)
semoga dimudahkan urusan..insyaallah...
jgn bgun lewat lgi..
hee~

ciK LyndaWawa said...[Reply to comment]

boleh je sambung master..asalkan ada keinginan....sebab ilmu pun tak pernah putus kan..=]

nadya said...[Reply to comment]

proposal cane hehe....