Sayang kamu sampai bila-bila

salam.

dah bulan september. maknanya dah setahun aku berblog. tapi baru beberapa bulan ni yang agak aktif la. wish happy birthday la kat blog ni.hadiah birthday dari aku, kesetiaan untuk terus melepak kat sini. sayang kamu sampai bila- bila. blog ni akan tetap wujud kalau tuannya masih wujud. hehe...


sekarang follower tak sampai pun 200. tak best ke blog ni? kurang promote ke? malas update ke? tak sudi ke? ok tak boleh paksa orang. mak marah nanti.

2 rajin komen:

JIJI YU said...[Reply to comment]

waa dah ank setahun..aku due bulan lagi sampai le setahun..wakakaka..

BeloG MTT said...[Reply to comment]

Dah nak setahun..Happy born day untuk blog nie ! :)

Happy blogging k dear ! :)