Hapdet diri sendiri: lets party bebeh!

salam.

peh...entry ni ku taip ngan penuh syahdu dan digenangi air mata. huhu.. ngantuk ler. penat wei. nak tido ni.awal gila kan. bagi aku pukul 12-1 am tu kira awal la.hehe..sekarang ni baru pukul 9.

fuuhhh..lega gila weh dah lepas presentation tadi. nasib la tang turn aku Dr Jam ngan Encik Kasa tak tanya soalan luar alam. huhu..pagi2 aku semangat la gak nak present. ni dah pukul 4 lebih masa turn aku tu. punya la ngantuk + lapar...Tuhan je la yang tau.

besok pagi nak pi PC fair kat KT. sape nak join? aku nak pi party lepas tension ni (mangai poyo ngat). saje nak abeskan duit kan. simpan lama2 nanti basi. nak cari mousepad Luffy. mana aci orang lain beli aku pun nak gak! emm..hajat di hati nak tengok One Piece malam ni. maklum la baru amek episod baru. tapi nantuk ngat ni!

alamak! tetiba teringat assignment Dr amir ngan lab report. aduh nape aku teringat ni. ah..abaikan. good nite Malaysia!

jiwang berkarat pulak dah

8 rajin komen:

nadya said...[Reply to comment]

aku nk senarai
1- dr amir 2 asssigmnt
2- report akhir li
3- report lab bakau
4- proposal fyp yg tah haha
5- sok g pc fair lu.....hehe

Eera Shera said...[Reply to comment]

oh banyak ek keje ko..alahai ciannye dia.ahaks! :D

Bro ahmad said...[Reply to comment]

banyaknya senarai atas tu..pergi pc fair best apa,,mana tau ada promo murah ke hmm

[sutera kasih] said...[Reply to comment]

wahhh bestnya ada pc fair..belikan laptop baru sebijik utk sy hehe

bgn2, buat asaimen :P

Nadzirah K. said...[Reply to comment]

beli jangan x beli...hehe

Hanis MY said...[Reply to comment]

Pergi party kat pc fair I likee... Good luck dengan esemen ganbatte!

Nazhirah Mazlan said...[Reply to comment]

sronok la pc fair awal..
kat utm blum lgi..skrang tgah sbuk pesta kinvo
:)
happy weekend ~~

Eera Shera said...[Reply to comment]

bro ahmad, ye mmg murah

sutera, demanding betul..haha

nadzirah, sure la

kak hanis, tq ;)

nazhirah, pesta konvo pun boleh bli mcm2