Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger 
KLIK

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Program Wang Tunai RM5000 ini hanya dibuka untuk 100 blogger terawal yang berdaftar sahaja. Cara berdaftar adalah rakan blogger hanya perlu buat post tentang program RM5000 dan linkkan ke laman post ini dengan tajuk “Wang Tunai RM5000 untuk Blogger”

Terbuka kepada semua warga Blogger di Malaysia, tidak kira lelaki atau perempuan dan tanpa mengira status pagerank atau Alexa Rank. 

Program RM5000 adalah fasa pertama yang akan dilancarkan pada 1 April 2012 sehingga RM5000 tercapai untuk diberikan kepada blogger. 

Jom la join. sempat lagi ni..jom terjah sana ramai2..kalo tak nak join pun, tolong la aku jadi top referrer ye hihi   ^^

Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

10 rajin komen:

AmirFX said...[Reply to comment]

Gud luck Eera..

kura said...[Reply to comment]

amboi. banyak nya syarat diaaaa.

Santri T.P.I.N.I said...[Reply to comment]

wah! mcm best je ni... nak terjah sana la kejap... tq 4 info ni.

Gadis Kampung said...[Reply to comment]

salam jemput ke belog saya...saya tak dak RM5000 nak bagi just ada ilmu dan coretan menarik di belog saya...boleh jadi teman blogger saya...salam perkenalan..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...[Reply to comment]

besar tanggungjawab tuk contest ni.. :)

L said...[Reply to comment]

gudluck k..=)

jom tambah ilmu..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/turunnya-nabi-isa.html

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

menarik ni..tapi kena ada komitmen nak join kan..btw..gud luck eera...:D

RoslanPutra said...[Reply to comment]

selamat berjaya...

cik Kartun said...[Reply to comment]

perhhh rm5000 tuu..
klu berjaya jgn lupa CK hehehe
gudluck!

LidiaSuraya said...[Reply to comment]

Slmt berjaya yer. Dah berjaya nnti jgn lupa kami kami sekalian huwawawawa