Adnan Sempit 2 Full Movie

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

akhirnya dapat jugak tengok Adnan Sempit 2. citenye boleh tahan la. mesti la lawak kan. bagi aku, Saheizy Sam yang buat cite ni kelakar. nak2 bila die cuba cakap omputih. memang jahanam la. macam2 perkataan baru terkeluar.

Adnan diberi masa sebulan untuk belajar cara hidup korporat. tak pasal2 mat rempit kena belajar main golf. nak jadi macam Wooden Tiger (Tiger Wood) kata Nan. Nadia pulak kena belajar jadi isteri yang pandai masak dan buat kerja rumah. tapi sebenarnya ayah Nadia merancang nak pisahkan dorang. 

hensem Sam pakai kot hihi


Mat rempit pakai tuxedo :p



mak ayah pulak merempit..bese bro!


Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

16 rajin komen:

Kancil 8349 said...[Reply to comment]

wah...macam menarik je cerita dia...

AishaMyra said...[Reply to comment]

macam best je . nak tengok la macam ni . hehe . tapi kena berdepan dengan final dulu baru boleh berdepan dengan cerita lain hahaha , ^^

Afiq Yassin said...[Reply to comment]

movie ni mmg best pun tapi byk ayat krg baik digunakan

.........cP~ said...[Reply to comment]

Salam.

Eii..bila lah dapat tengok nih. Nak download tak larat la brukban saya ni.

remyhazza said...[Reply to comment]

ok la crita nie......

eita said...[Reply to comment]

tak tengok lagi..mesti best giler ni...

cIk JanNah said...[Reply to comment]

adnan sempit 2 memang best! sampai semput jananh dok gelak ketawa dalam cinema. tgk byk kali pon tak bosan.haha

Muhammad Saiazuan Norhalik said...[Reply to comment]

crita ni lawak! tapi an, lawak typical.. dah tau dah lawak dia..hehe tapi masih boleh gelak sbb sam yang buat lawak tu

teha said...[Reply to comment]

eh , bole laa kite tgk movie nie mlm nie.. hehe :)

baashah;D said...[Reply to comment]

dah tengok jugakk!!haha..memang gelak je tengok citer ni..kelakar gilaa!

Sunah Sakura said...[Reply to comment]

uiks, da ade kat youtube da??? melampau betul..hahaha

Bidadari Syurga said...[Reply to comment]

eeeeee... kawan akak suma kata best... lalalalalala....

ain shakirah said...[Reply to comment]

baru je siap download cite ni. x tengok lagi. hihi

kura said...[Reply to comment]

terimakasih link..

tp link nya sudah tak boleh pakai dong.

cik Kartun said...[Reply to comment]

bila la dpt p tngok wayang :(

Hanie Dew said...[Reply to comment]

aku suka part mak nadia cakap tagline wawa "harusla~~" pastu wawa ckp.."eee..dia ambik tagline kite la" ..

aku & jue pun slalu ckp "haruslaa" tak tau tu tagline rempit rupanya. hhahaha