Jalan-jalan cari makan

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hello awek cun dan pakwe encem semua..opss juga pada Anonymous pembaca setia.. ok la kali ni nak post pasal makanan pulak. nak lawan blog ni yang banyak sangat tayang makanan. kite pun boleh la..hehehe.. tamau cakap banyak, mai kita layan gambar.zasss!!










Aik? makanan hilang? magic neh 

KLIK gambar untuk lebih jelas.

banyak gambar Nad dalam entri kali ni. maklum la my BFTJ. haruslah hahaha! Nad ni romentik tau tak. siap potongkan pizza untuk aku lagi kikiki..akhirnya dapat jugak la aku telan pizza yang dari sem lepas aku dok ngidam nak makan. thanx Nad sudi dating ngan aku semalam ;)

ps: penat ni baru balik BioRun. entri lain aku cite pulak. petang ni rasa cam nak keluar lagi...





Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

14 rajin komen:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...[Reply to comment]

i luv pizza!

Afiq Yassin said...[Reply to comment]

best la entry ni..

jom terjah entry afiq yang baru
http://afiqyassin.blogspot.com/

iyka syafika said...[Reply to comment]

perghhh.....seriusly iyka terliur kowt..tibe2 nk pujuk ma nk mkn piza lak.hihihihi

remyhazza said...[Reply to comment]

block 'ni' dtg nak curi pizza......
oh tidakkkkkkkk!
nak cikit....

Iffah Afeefah said...[Reply to comment]

huahhh sedap ke? domino pon sdp gak kn

Popkorn said...[Reply to comment]

ohoho...
sodap tu...
nak kit...
tp da licin sume nye...

ekabukanmakcikkau. said...[Reply to comment]

huiyoo kau makan bukan main sopan . abamabam atas ni mesti tegoda dgn kau hahahha

ciK LyndaWawa said...[Reply to comment]

yummiy.....=]

cik Kartun said...[Reply to comment]

BFTJ mean??? Best Friends Tak Jadi..?? Hehehehe :D

Nong Andy said...[Reply to comment]

hahaha..
magik makanan dah hilang hehehe..

lapar la tgk..

Eera Shera said...[Reply to comment]

@Iffah Afeefah domino pn sedap ^^

Eera Shera said...[Reply to comment]

@cik Kartun BFTJ tu best fren till jannah :)

widiea azira said...[Reply to comment]

makan je tau kan

Hanie Dew said...[Reply to comment]

jom dating ngan kitorang plak makan pizza kat klcc. hehehehhehe..