Cuba teka?

Assalamualaikum dan salam sejahtera.



ada ayam seketul (kecik je pun), daging kicap dan kentang bakar. agak2 berapa harganya?


Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

20 rajin komen:

emma dangdut said...[Reply to comment]

ada menang hadiah tak?hehe..dalam RM4.50, betul tak?

Eera Shera said...[Reply to comment]

@emma dangdut salah..sila cuba lg ^^

Munnafendy said...[Reply to comment]

sy pun nak teka 4.50!

tukar2

5.50? 6.00? hehe

cik Kartun said...[Reply to comment]

RM 7.00..??? hehehe

btw..CK tag Eera plak dlm contest.. ari tu CK tak dpt nak join contest yg eera tag CK :(

http://nurais-luahanhati.blogspot.com/2012/03/contest-aku-suka-makan-coklat.html

Eera Shera said...[Reply to comment]

haha no no no bebeh ;)

shiema sufian said...[Reply to comment]

rm4.80 kan kan ? (:

[sutera kasih] said...[Reply to comment]

RM3.50 kan?hehe

Gen2Merah said...[Reply to comment]

hmmmm, kalau kat restoran milik saya (cewah) harga nasi tapau macam tu dalam harga RM5.40. hihihii

Afiq Yassin said...[Reply to comment]

kalau ikut harga restaurant lebih krg RM4.00 tapi kalau ikut harga hotel RM100.00 kot!! ha3

Nong Andy said...[Reply to comment]

er.. RM7.00?

Nong Andy said...[Reply to comment]

eh... RM8.00?

Yumida said...[Reply to comment]

+-RM4.20

Rapunzel Cikilolo said...[Reply to comment]

nak cuba!!!

8.50...!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...[Reply to comment]

hmm should be below 4..

remyhazza said...[Reply to comment]

kalau kat tempat remy....dlm rm6.50 kut......

AmirFX said...[Reply to comment]

RM7.50

inspirasi kopi O' said...[Reply to comment]

rm 3 ker hahahahhaha

Eera Shera said...[Reply to comment]

@inspirasi kopi O' penyertaan x diterima..disqualified! haha :D

kay_are said...[Reply to comment]

ni kat kg murah je ni.. tapi kalau kat area selangor or kl.. ade gak dekat 6,7 ringgit

Hanie Dew said...[Reply to comment]

RM 4. kan.kan.kan. daging masak kicap..oo sodappp