Contest Aku Suka Makan Coklat!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Hello adik comel, kakak ayu dan abang kacak! sebabkan aku suka coklat sangat2, aku join la contest ni. Tuan punye coklat, please.. bagi la saya coklat tu.. Merayu macam ni boleh tak saya menang tanpa bertanding? hihi.. si kartun yang ajak join ni. TQ.

3 sebab suka makan coklat?

# Sebab coklat tu manis. orang yang suka makan coklat mukanya manis. senyumannya manis. hatinya pun manis sentiasa. >_<

# mengenyangkan. walopun kenyang dia tak boleh nak sama tarafkan dengan nasi, tapi boleh la menjinakkan perut yang sedang mengaum.

# coklat boleh buat orang hepi. kita makan dengan hepi. kalo bagi orang sebagai hadiah pun orang hepi. ada orang menangis sambil makan coklat? takde kan..kalo ade mungkin jiwanya tertekan haha  -_~

Tag 3 org kwn:
Rapunzel Cikilolo
Afiq Yassin
Cik Jannah

kalo nak tackle awek/pakwe, bagi la coklat..ala2 iklan cadbury kat tv tu hihi ^^


Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

12 rajin komen:

remyhazza said...[Reply to comment]

oh sedap nyer chocolate.....
masih terasa rasa lagi chocolate indulgence kat secret recipe tadi....he3

Muhammad Saiazuan Norhalik said...[Reply to comment]

cokelat mahal... :P

cik Kartun said...[Reply to comment]

ehehe.. eera tak nak bagi CK coklat..?? :p

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

hee...makan coklat ni boleh hilangkan tension..feeling je bila makan..lagi2 cadbury yg bar tu..makan sorang2..feeling habis...hee~

P.S - sebenarnya tak sampai setahun pun lagi blogging ni...hee...tips..ys selalu sy buat la...

- rajin terjah menerjah blogger2 lain...start dgn bloglist...blogger yg komen kat entri...

- ringankan tgn komen2 entri blogger lain..daripada situ, terjah pulak blogger yg komen kat entri blogger yg kita terjah tu...hee.tapi takat termampu la..jgn paksa diri...blogging ni nak suka2 je...jgn stress pulak...hee~

Santri T.P.I.N.I said...[Reply to comment]

selamat bersegmen, good luck yer!

Rapunzel Cikilolo said...[Reply to comment]

ooh kene tag la. terima kasih. jap lagi akak join. okey :)

kura said...[Reply to comment]

tak hado tag aku pun. tacing. peh!

Jue said...[Reply to comment]

aku suka Hershey! wuahaha
bila mkn rs happy
tp slalu xdpt abiskan haha

Yumida said...[Reply to comment]

slmt berkontes sis...gdluck yaaa

cIk JanNah said...[Reply to comment]

dear thanks tag kita. tapi jannah tak makan coklat sbb elergic. huuu :)

Afiq Yassin said...[Reply to comment]

thx tag afiq k.
afiq pun nk join nie

Cikgu Ma said...[Reply to comment]

buku akak beli adalah novel tauhid...bleh dapat kat kedai buku ^_^