Beli barang online

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sebelum tu jom usha SINI dulu!!

Berapa ramai yang suka/pernah/selalu beli barang online? Barang apa yang korang beli tu? setakat mana korang percaya kat penjual2 barang online? macam mana dengan kualiti barang tu? hah jawab jangan tak jawab..

kalo bagi aku la, yang bagusnya tak payah susah2 nak cari kat luar. nak2 pulak barang yang susah nak jumpa. pilihan pun banyak. duit pun boleh transfer online je. senang kan?

ps: Sapa mau tolong aku renovate belog buruk ni? bosan la asik rupa yang sama je hihi.. cover photo fb pun seminggu sekali bertukar tau. haha..sape tau buat flash header? nak upah sape pun aku tak tau sape yang berbakat ;)

Terima kasih sudi baca sampai pengsan ^___^

9 rajin komen:

SyUhAdA said...[Reply to comment]

slalu beli novel atau baju jer..hehe..

http://snowygirl-syuhada.blogspot.com/2012/03/pengiklanan-di-snowygirl.html

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...[Reply to comment]

biasa beli brg2 kraft kt blog..xyah susah2 cari kdai;)

Rapunzel Cikilolo said...[Reply to comment]

aku penah terkena sekali. kalau nak beli barang online beli yang simple2 mcm tudung ke, okey la...

HeNRieTTa JoSe said...[Reply to comment]

think +ve masa nak beli...so far...alhamdulillah....semuanya ok...

Santri T.P.I.N.I said...[Reply to comment]

flash header kena tempahla... dulu org tempah dekat blog alya kot, yg header hampir sama dengan belog mtt tu...

AmirFX said...[Reply to comment]

Pakcik nak beli motor satu.. Nak enjin F1.. Corner leh cecah cuping telinga.. Ada tak?! :D

Muhammad Saiazuan Norhalik said...[Reply to comment]

tak brani nak bli brang on9..huhu

xila riston said...[Reply to comment]

xgheti renovate...penah beli bju dinner je on9...hehe

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

tak pernah beli barang online ni...hee...

> renovate blog...? tak pro..sy punya blog sendiri da lama terbiar dgn design lama tu....hee~