Selesai tapi ada lagi

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Setelah berhempas pulas selama 3 tahun, pagi tadi adalah exam terakhir aku. Camne resultnye nanti aku pun tak tau. Doa2 la semoga dapat yg baik2 aje. Tamatnya exam, maka tamatlah sem 6 aka sem terakhir aku.

Tak boleh balik lagi. Tak boleh rilek goyang kaki. Ada lagi keje yep. Minggu depan presentation fyp. Lepas tu baru hantar tesis. Dah setel baru boleh balik rumah. Lepas tu? 


Sebahagian dari budak2 kelas
Kredit gambar: FB Lia Juliana


Lepas keluar dewan exam, sesi begambar dengan kawan2. Aku terkilan la wei lupa nak amik gambar dalam dewan. Masa orang kutip kertas tu kan boleh. Tapi masa tu aku cuma dok menguap dan temenung. Menguap...temenung. Sambil menunggu dengan tak sabarnya nak bla dari dewan. Isy macam mana boleh lupa. 


ps: dapat pas VIP ke pelancaran buku baru Lejen Press di The Annexe, Central Market. TQ. Eksaited.tapi tak dapat pegi pun. So sape free boleh la pegi KL Alternative Bookfest, Ahad ni. Ok jom sambung buat kerja. Adios.




 Banner



Raksasa lawan atromen, dah baca sila la komen ^___^

15 rajin komen:

cik lala said...[Reply to comment]

Moga dpt result yg best2 nti yea...
Lepas hbs ni buat ape je?
nk honeymoon dlu ke ape..hehhe

Iffah Afeefah said...[Reply to comment]

cmne nk dpt pass vip

Fakhrul Haiyin said...[Reply to comment]

hope dapat result terbaikk sis :D goodluck.

::CIK LYNN:: said...[Reply to comment]

sronok la dh nk abih :)

p/s cik lynn amik kos dietetik kt usm, k.krian :)

cinnamon.com said...[Reply to comment]

ye, hope dpt result yg terbaik...insyaAllah.

♥ wawawawa ♥ said...[Reply to comment]

dah habis! untung nye!! hehe

smoga dpt result yg ok ^^

Nurulee said...[Reply to comment]

God luck for your result ye. Follow sini, #694. hehe =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/mid-year-exam-result.html

AmirFX said...[Reply to comment]

All the best untuk Eera.. Kalau result ok jangan lupa belanja MekDi tau.. :p

kura said...[Reply to comment]

exam mmg tak indah. hekhek

Remy hazza said...[Reply to comment]

semoga dapat result yg terbaekkk...... amin....

Uncle Jonni said...[Reply to comment]

slmt dtg ke alam pekerjaan... huhuhu

EmpayarUtama said...[Reply to comment]

Semoga cemerlang keputusannya dan berjaya dalam kerjaya ya :)

M Fizan said...[Reply to comment]

huhu. sedihnya bila tiba saat perpisahan. life must go on. kalau boleh nak masa freeze je.

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

nanti lepas ni mesti rindu time2 study kan...hee~

teratak hati said...[Reply to comment]

Best kn dh abis sem akhir..semoga dpt result yg best nnti ye..