Himpunan Sejuta Belia dan Jom Heboh Putrajaya 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Cite dah basi. Tapi sekarang baru sempat nak cite nak wat camno kan. Baco jo la hehehe. Kebetulan masa aku balik rumah sekejap 2 minggu lepas ada pulak Himpunan Sejuta Belia dengan Jom Heboh kat Putrajaya. Saje la pegi meramaikan tempat yg dah cukup sesak tu.


Dekat sejam tunggu nak masuk parking. Kalo boleh nak patah balik je tapi mana boleh. Dah nampak tempat masuk parking terlajak pulak. Malang betul. 


Tiba- tiba polis trafik tahan. Ingatkan kenapa la rupanya nak mintak tolong. Ada kereta rosak enjin tak boleh hidup. Pahtu dorang buat la macam kat atas tu hah. Nasib abang polis tu kacak. Walopun lama gak kena tunggu tapi boleh jamu mata. Auww auwww.. Dia yg tolong kitorang cari parking. Bagus2.


Tengah jalan ternampak pulak kete ni. Fuiyoo kete bawak kasut. Sambil jalan amik gambo tu yg buruk benau gambo tu. Henset pun cikai je. Kita mana ada DSLR hehehe. Tak tau la apa yg menarik kat Himpunan Sejuta Belia tu sebab pegi pun dah petang. Tarapapa la jawabnya. Booth TV3 suku pun banyak dah tutup.




Booth Hari Belia. Booth disepanjang jalan. Tak masuk pun. Dah nak malam takde mood haha..


Adik dengan trumpet dia. Trumpet ni la yg buat bising kat sana. Dekat tempat lapang tak pe la. Sekali balik rumah dia asik tiup je aku pun jadi sawan. Bila marah  bukannya paham budak ni. 


Sasuke Malaysia. Game yg main panjat2 kalo jatuh masuk dalam air. Ah buat2 tau je la. Bila tengok ni teringat Lets Go Dream Team dekat Channel KBS 391. Sape penah tengok dia tau la.




 Banner

Raksasa lawan atromen, dah baca sila la komen ^___^

6 rajin komen:

Iffah Afeefah said...[Reply to comment]

y game aku bkenan

Gen2Merah said...[Reply to comment]

wahh, memang meriah event kat sana tu kan.. nice

Hanie Dew said...[Reply to comment]

Tak teringin langsung nak pegi sbb sesak.Tak suke taksuke..

I tgk la LGDT kbs..haruss..running man donlod jew..

Roof top prince tak tgk lg.ari ti hbskan the moon embrace the sun.. apa lg hujan lebat ribut petir..hahaha

Skrg tgh angau ngan english series The Secret Circle lepas Vampire Diaries season 3 dah hbs. Pastu sngkut ngan novel The Housr Of Night..waa..byk list aku..hihi

Nong Andy said...[Reply to comment]

i like pic kasut tu :)

Remy hazza said...[Reply to comment]

nak tgk pic kasut tu...remy pi tak jumpa.......

teratak hati said...[Reply to comment]

Best la dpt pegi gak..tapi sesak2 serabut gak..