Segmen Ben Ashaari dan saya

BEN ASHAARI


Assalamualaikum dan salam sejahtera. 

Lama rasanya BA tak buat segmen. Rasa nak join jugak la kali ni. Maklum la nak update pun malas hehe.. Blog macam mana yg anda suka dan kenapa?

Kalo aku la, tak kisah je blog macam mana. Asalkan senang nak masuk ok la. Tuan rumah tak sombong lagi suka terjah. Tak penuh dengan widget pelik, terbang sana terbang sini sampai pening kepala hehe..

Tapi paling2 suka kalo blog tu entri2 dia santai dan lawak. Comel gitu.  Yg ada lukisan ala2 komik pun best macam blog ni. Aku suka baca blog yg tulis cerpen gak macam blog IffahMy story. Kalo free boleh layan la. Korang pulak macam mana?

Ok tu aje kot. Selamat bersegmen semua ;)



>>Nak menang hadiah?





 Banner
Raksasa lawan atromen, dah baca sila la komen ^___^

37 rajin komen:

Eyqa Hasnan said...[Reply to comment]

eyqa dari segmen yang sama :)

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Belladeone said...[Reply to comment]

done follow ur blog..nice blog...

Iffah Afeefah said...[Reply to comment]

ade blog iffah la

mekasih eera

syg lebih

zine da beli ke?

hairy said...[Reply to comment]

saya sombong x?ahahaha...tingtong...dh lma follow sini

Cik Nur said...[Reply to comment]

salam kenal...
dari segmen yg sama.. :)


http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Pka Rahim said...[Reply to comment]

hi pka join jugak.
jom singgah blog pka nakk..??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

Ayiesha Sani said...[Reply to comment]

dtg singgh
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Nurulee said...[Reply to comment]

Entri ee best tak? Hahah =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/aku-penat-jadi-athlete.html

Thania Ismail said...[Reply to comment]

hai2 awk...
kita dari segmen yg sama..
kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
sorry susahkan awk.

http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

Remy hazza said...[Reply to comment]

semoga berjaya........

ABU said...[Reply to comment]

oh ramai gak orng join sgmen ni..ni termsuk blog ketiga aku jumpa..

Nana Lam said...[Reply to comment]

x sukaa blogger sombong jugak! nana dtg brkunjung balas! :DD
http://eerashera.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Fadzmie Mohamad said...[Reply to comment]

Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

zanairin said...[Reply to comment]

datang dari segmen yang sama.. done follow sini jugak.. jemput la lawat saya kembali ye..^^
http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

deno said...[Reply to comment]

dari segmen sama :)

http://dayangdeno.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Pecinta pink^^ said...[Reply to comment]

salam.wah betul tu..tiap org pun ada citarasa tersendiri kan..jom jenguk blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html terima kasih(^_^)

Zul De Alexis said...[Reply to comment]

tersentap dengan ang..uhuk2..eh! ahaha

Cik Rongoks said...[Reply to comment]

salam kenal ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

::CIK LYNN:: said...[Reply to comment]

cik lynn datang melawat dari segmen yang sama... :)

jom jenguk2 Blog Cik Lynn plak...
lynnlinda.blogspot.com

M Fizan said...[Reply to comment]

wahaha. antibodi dah immune dengan segmen :D

MISS Z BERCELOTEH said...[Reply to comment]

singgah pagi kat sini..
Dari segmen BA
jemputlah ke blog ea

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

amengs88 said...[Reply to comment]

hai.. dari segmen yang sama.. da follow.. jemput la ke blog sya

http://azmengs.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html?showComment=1340305123986#c3175409108732620160

sukagelak said...[Reply to comment]

singgah sini baca pendapat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

cinnamon.com said...[Reply to comment]

selamat bersegmen ye adik.

good luck

p/s nak share boleh..silakan adik..

Muaz Faris said...[Reply to comment]

segmen best ni.. haha

Mr. E'raz Fadli said...[Reply to comment]

Blogwalking ke sini..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

SuparMan SuaRez said...[Reply to comment]

Salam...
Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
thanx Awak ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Iam Yanty said...[Reply to comment]

Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

IntaNBerliaN said...[Reply to comment]

salam kenal..

singgah dr segmen yg sama :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Ayuni Yusop said...[Reply to comment]

salam perkenalan!
datang dari segmen yang sama!
done follow!^^

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

p/s:happy berblogging!

Solehah Shamsuddin said...[Reply to comment]

ni msti ske bce blog yg berbentuk komik kan?hehe sy lwt awk lek :)

♥Mr.Petak♥ said...[Reply to comment]

Asslamualaikum..
Datang terjah balik dr segmen EnBen..
Ada contest mendesign banner BCR..

Jom tengk kat http://www.mrpetak.com/2012/06/contest-mendesign-banner-bcr-follow.html

TQ

bai baizura said...[Reply to comment]

golek2 sampai kat blog ni :))dtg dr segemen yg sama jgk.

sueMUNCET said...[Reply to comment]

Hai..SueMUNCET singgah sini..

http://suemuncet.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Fazi Isma said...[Reply to comment]

dtg mmbalas kunjungan... done follow =)

AyueJean said...[Reply to comment]

CHAKKK!!!!!!
Datang dari segmen yang sama.....

Jemput join segmen saya juga ye...
http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...[Reply to comment]

salam..singgah dari segmen yang sama ^-^