Berkelah di Pantai Tok Jembal

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Semalam ada buat bbq kat pantai dengan budak2 kelas. Bakar ayam dengan sosej. Ada bihun dengan macaroni. Macaroni tu sangat mabeles. Tapi sayang takde gambar pulak nak tunjuk. Nampak sangat pelahap kan sampai main terjah je makanan tu.

Lepas tu ada main game sekejap. Ada tukar2 hadiah. Ada sejibik kek yang sangat sedap. Ada sesi fotografi lagi haha

Pendek cite bbq tadi memang best walopun tak semua budak kelas yg join. Maklum la 2 hari lagi je nak present fyp so bizi la memasing kan. 


Kredit gambar: Fb Khalis

Bergambar kat atas batu tepi pantai bawah bahang matahari yang dasat. Untung la kampus sebelah pantai je kan hoho..nak picnic tiap hari pun boleh.


Photo: Blackforest cake yg yummy ;)

Keep in touch BioD batch 09/10



Abe ketuo kelas potong kek


Sebelum potong kek Blackforest yg lazat tu dapat ucapan khas ala2 menteri dari pakcik ketua kelas hehe.. Terima kasih jaga kitorang semua selama 3 tahun ;)

Dapat hadiah yang comel masa main tukar2 hadiah. Tapi si pemberi hadiah dirahsiakan. Bila tanya tamau ngaku. Misteri la kata kan huhu. Hadiah tu sangat comel. Ada surat cinta lagi. So suwit. Tq ye tuan punya hadiah.

Photo: Sape punye hadiah ni. Comel. Ada surat cinta lg so suwit. Tq tuan punye hadiah ;)


>> Jom cuba Main dan menang!






 Banner

Raksasa lawan atromen, dah baca sila la komen ^___^

9 rajin komen:

Fakhrul Haiyin said...[Reply to comment]

wahh. untonglah kak shera dapat g picnic. dpt hadiah pulak tuh. hoho. XD

Rozuan Ismail said...[Reply to comment]

pergh, nak kek tuh

cinnamon.com said...[Reply to comment]

kat mana tok jembal ni adik..

Remy hazza said...[Reply to comment]

BBQ dah buat... cuma tak sempat nak tukar hadiah jer.....
apa yg comel dlm tu.... share ler....eera...

ஜ miss klanika ஜ said...[Reply to comment]

best nya ! last time kelah2 gitu time high skul.

Eera Shera said...[Reply to comment]

@cinnamon.com dkt K. Terengganu :)

Ezad Skytech said...[Reply to comment]

hee..best bila dpt tukar2 hadiah2 ni kan...lagi2 tak tahu sape yg punya hadiah kita tukar2 tu..hee~

Nong Andy said...[Reply to comment]

cake nmpak sedap :D

ah.. seronoknya piknik!!

ini akan jadi kenangan indah.. hehe

teratak hati said...[Reply to comment]

Sedapnya blackforest kek tu...ha..ha
.dpt surat cinta??