Video Majlis Pernikahan Irma Hasmie Ibrahim & Redza Shah Azmeer Radzuan


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Tahniah buat Irma Hasmie dan suami. Sangat suwit dorang berdua ni. Sama cantik sama padan la katakan. Tetamu yg datang termasuk la dayang pembawa dulang pun menutup aurat. Bagus kan. 

Suka tengok masa akad nikah. Nampak kelegaan kat muka masing2. Korang tengok la sendiri. 

Segalanya cantik dalam majlis dorang ni especially dress Irma. Cantik dan sopan.

Semoga bahagia sampai ke syurga :)




.


 Banner
Raksasa lawan atromen, dah baca sila la komen ^___^

10 rajin komen:

Remy hazza said...[Reply to comment]

thanks for sharing.... sweet sangat irma ngan hubby nya......
semoga berkekalan.....
tahniah remy ucapkan.....

cik lala said...[Reply to comment]

mmg sweet sgt kan...
manis irma bertudung..
sama cantik sama padan!

ஜ miss klanika ஜ said...[Reply to comment]

dkt astro ri tue tunjuk kemain bahagia gi irma.

M Fizan said...[Reply to comment]

alhamdulillah. description dalam entri ni menggambarkan keredhaan Allah yang diorang cari. bila Allah diletakkan sebagai Yang Maha Tinggi, segala-galanya kerana Dia.

Jue said...[Reply to comment]

aku seyesly tgk video ni 5x..sgt best giler weh
yg video pre wedding tu ko tgk x?
beruntung dan bersyukur sungguh Irma ditemukan dgn mereka yg spttnya

Nurulee said...[Reply to comment]

Sweetnya diorang. Happy je tengok vid ni. Hehe, thanks for sharing =D

zaujah until jannah said...[Reply to comment]

kite tak leh la tgk video drg ni. rase jeles teramat heheh

anismelon said...[Reply to comment]

sangat sweet kn irma..bile giliran sy..huuu

Shurazirah Sukhur said...[Reply to comment]

Kannn..tersangatlaaa suwit.jealousss!

Nur Aqilah said...[Reply to comment]

:) happy ak tgk pasangan nieyh. ak doakan kita pn bleh ketemu someone yg bleh menjadi imam dlm hidup kita.