Blogger Pilihan

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hai kakak cantik, abang kacak dan adik manis semua. Do you wanna rock??!! Eh soalan tak kena pulak. Emm rasa dah lama tak buat entri cengini. Memandangkan aku sekarang ni tengah buat2 bizi, so tak selalu la aku dapat BW kan. 

Eh nak bagi tau jugak. Semalam berjaya jugak aku jilid tesis. So, final year projek aku sampai dah ke penghujungnya. Tunggu jilid siap dan hantar. Nak kata rilek sangat tu tak la sebab ada kerja sikit. InsyaAllah hujung minggu ni aku balik.  Maka bermulalah kehidupan aku sebagai seorang penanam anggur yg berjaya. Ada nak offer kerja kosong tak? Anyone? Anyone? hehehehe.. 

So, dalam episod kali ni (dah macam pengacara pulak), aku nak bawak korang ke destinasi percutian pilihan. Konpem best la. Blogger pilihan aku ni kebanyakkannya selalu singgah dan komen entri2 aku padahal aku asik macam chipsmore je kakaka jangan marah.. Juga atas sebab entri2 dorang yg best.




Kat sini macam2 ilmu korang boleh dapat. Lebih kepada blog islamik yg setiap entrinya korang rasa..peh..peh dasyat. Boleh menikam jantung tau tak. Dari kita tak tau jadi tau. Kadang2 tuan punya blog suka kongsi resepi. Kecur air liur tau.



sikurakurapurapura



Berr (bukan nama sebenar) merupakan seekor kura2 yg suka pura- pura sambil memakai legging purple  ala power rangersnya. Suka outdoor activity. Dia tengah cari geng bas sekolah eh tak geng untuk projek backpacking tahun depan. Keutamaan mungkin pada kura2 yg comel aje :p


La Mia Storia



Si gadis manis yg ada baju ala Kpop ni kan suka kongsi entri yang baik2 belaka. Tak caya pi terjah la. Selalu kongsi ilmu yg menarik dan yg perlu kita tau. Suka warna purple sebab blog dia purple. Boleh geng dengan kura2 ni.



Comel kan header dia? Tuan dia lagi comel dan bergaya. Seorang bakal cikgu. Suka polka dot. Ketara sangat la kan hehe. Katanya tengah demam. Jom ramai2 pi lawat dia.



ps: mintak izin curik header ye tuan blog. <-- Pencurik berhati mulia >_<





 Banner


Raksasa lawan atromen, dah baca sila la komen ^___^

13 rajin komen:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...[Reply to comment]

wahhhh tahniah kepada yg terpilih.. moh mak dara nak pegi terjah ke semua blog di atas ;)

Cik Rongoks said...[Reply to comment]

yg blog first tu ika selalu jugak masuk. jadi silent reader . hahaha

Rapunzeel Cikilolo said...[Reply to comment]

huhuhu. rajinnye review blog. boleh i tambah kawan. hihi!

Nur Aqilah said...[Reply to comment]

ak bru pas hantar thesis.. huhu doakn ak yer. lusa bru start first paper. then 7 last paper. pastu 17 tarikh keramat presentation fyp.. hehehe nervouss gilerr

AL AZRUL said...[Reply to comment]

smua blog sya x pernah BW.. he3..

teratak hati said...[Reply to comment]

Nk g terjah la blog2 tu..

zera eira said...[Reply to comment]

wahhh, ade kura2 hengsengggg lahh. fuyooooo. :) zera bila lagi ye yang? hehe. btw, zera pon pernah promote si kura hengseng tu. :) dia mmg terbaik!

Remy hazza said...[Reply to comment]

tahniah kepada blog pilihan eera....
semoga semuanya terus bersemangat lepas nie.....

♥ wawawawa ♥ said...[Reply to comment]

wahh kite ade laa! malu malu ;)

Ujang9897 said...[Reply to comment]

bagus buat mcm ni..=)

Zul De Alexis said...[Reply to comment]

blog si kura guwa suka..best..:)

Scya Lollita said...[Reply to comment]

wahh bestnyee dah jilid tesis ^_^

Jue said...[Reply to comment]

kemain intro amik feel jd pgacara abis! haha
yg cinnamon tu ttibe wat aku lapa wp xde gambo mknan di situ haha