Kembali semula

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hai geng! Rindu aku tak? Eleh rindu la tu tak nak ngaku pulak. Ke takde? Emm sedihnya sedihnya haha...Rasanya tak terlambat lagi kalo nak cakap selamat berpuasa. Sedar tak sedar dah 6 hari kita berpuasa. Semoga Ramadhan kali ni lebih baik berbanding yg sebelumnya. Moga dapat suci dan bersihkan hati dan roh kita. 

Perkembangan terbaru? Masih lagi sibuk di lokasi drama dan filem. Oh tidak berangan je tau. Tahun ni pertama kali rasa berbuka kat tempat kerja. Penat? Tak sangat la sebab buat part time je. Petang sampai malam. Konon nak kerja sementara tunggu result. Tup tup awal pulak result keluar hehehe.

Cakap pasal result. Alhamdulillah ok la. Kena cari kerja ni. Kerja apa tak tau la. Sementara nak tunggu ada kerja tetap tu yg aku kerja part time dulu. Mana best duduk goyang kaki tapi duit tak masyuk hehehe...

Nanti aku datang tanya khabar korang pulak eh. Tengah nak ambik mood nak berblogging balik ni hihi ;)




Raksasa lawan atromen, dah baca sila la komen ^___^

6 rajin komen:

ஜ miss klanika ஜ said...[Reply to comment]

sedang cari koje tetap ke skrg. ptt jrg update mek

Iffah Afeefah said...[Reply to comment]

mestilah rindu

slamat2

Asyiqin Haulisah said...[Reply to comment]

yang updatelah selalu lepas ni. :)

Remy hazza said...[Reply to comment]

welcome back...salam ramadhan.....
keje dulu mana yg sempat sebelum keje yg betul2 dijiwa...
kalau tak sapa nak beli baju raya nanti......he3

Kancil 8349 said...[Reply to comment]

selamat kembali...salam ramadhan...memandangkan kamu dah kembali...Kancil sudah tag blog kamu...harap sudi menyertainya

http://kancil8349.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

Edy Fee said...[Reply to comment]

keje je pape..kumpul pgalaman