Perlu word verification bila hantar komen?


Salam.

Entri dah gempak ni. Dah alang2 aku baca habis ni, baik aku tinggal tapak kaki..eh baik aku tinggal komen. Mana nak komen ni? Hah kat sini.. bila aku tekan komen, terbukak ke page lain pulak. Ok tak pe. Then aku taip komen. Ok dah. Post komen la..done! tiba2..aik, ala..kena enter word verification pulak. Pergh.. berapa kali kena tunggu loading. Kalau blog tu ringan tak apa. Kalau yang berat tu? Biasanya aku sabar je. Sabar je la sabariah... nak2 pulak tenet pun laju. Ok la. Cuba kalau tenet lembab? Mak ai.. penatnya tunggu...

Pernah aku tersalah taip word tu, kena taip lagi sekali. Dah alang2 aku dah taip komen sepanjang esei SPM, terpaksa jugak la hantar komen tu. Apa aku merepek panjang2 ni? Aku nak cakap tak payah la letak word verfication. Kalau boleh komen tu buat pop up senang orang nak komen. Dulu aku pun buat cengini. Ya la mana aku nak perasan setting tu dah cengitu. Nasib ada sorang blogger baik hati ni tegur aku. Tegur mana yang patut ada..mana yang patut buang. Tu la kena saling tegur-menegur kan.. 

sharing is caring ma...

6 rajin komen:

JIJI YU said...[Reply to comment]

ape ko merepek ni..ehehe..aku pon nyampah jugak

Minah Blur said...[Reply to comment]

MB pon tak suke kalau ade word verification ni,,,err... sabar je lah!

Bro ahmad said...[Reply to comment]

betul tu menci2 word varification..mcm tak bagi suh komen je,,,

Bro ahmad said...[Reply to comment]

macam dah berubah je blog ni..nice

Meck said...[Reply to comment]

aku tak suka gak verfication ni

saiazuan said...[Reply to comment]

xgomar la bnda ni.. menyusahkn je