moga cepat sembuh, Kak Norma!

salam semua.

pernah dengar kisah kak norma yang menghidap kanser otak stage 4? rasanya ramai dah tau. aku nak tau sangat perkembangan dia. hope sangat satu hari nanti dia sembuh dan dapat hidup bahagia bersama suami dan anak dia yang comel tu.

menangis beb baca cerita dia. kita tak rasa..memang kita tak tau betapa deritanya dia. aku kagum gila dengan suami dan keluarga dia yang tetap setia disisinya untuk bagi kekuatan pada kak norma yang keadaanya dulu agak tenat.

tadi aku baca update terbaru, kak norma dah ok sikit. dah tunjuk tanda2 positif. dah boleh gerakkan tangan dan kaki dia lepas buat rawatan kat Pusat Rawatan Al-Hidayah. semoga kak Norma sembuh. semoga suaminya, Talib tetap tabah ngan ujian ALLAH ni. bukan calang2 orang yang ALLAH uji. hanya mereka yang layak, yang kuat tu la yang ALLAH uji.

semoga baby Rafiq membesar ngan baik dan jadi anak yang hebat sebab dia dilahirkan oleh parent yang hebat! yang penting, kak norma jangan give up dan familinya pun sama. dont give up dan jangan lupa doa. doakan senjata orang mukmin. tak ada yang mustahil bagi ALLAH. kalau ALLAH izinkan dia akan sembuh..

kak moon, kakak ipar kak norma ucapkan terima kasih pada semua yang membantu.. nasib la ramai yang sudi menghulur..hanya ALLAH yang dapat balas jasa dorang!

baca kisah mereka kat SINI




5 rajin komen:

aleen aiden said...[Reply to comment]

ade jugak bace pasal die.kesian sangat..semoga die cepat sembuh..

JIJI YU said...[Reply to comment]

hurm..

Sunah Sakura said...[Reply to comment]

alhamdulillah... hari tu ade gak baca perkembangan terbaru masa kak norma buat rawatan kat al-hidayah tu..moga cepat sembuh hendaknya..

sifu im said...[Reply to comment]

syafakallahu alaih

Bro ahmad said...[Reply to comment]

SEMOGA CEPAT SEMBUH ....