Harimau mengaum kat stadium!

salam.

kawan-kawan aku tau aku tak layan bola. aku memang tak tengok bola. aku tak tau apa2 pasal bola. yang aku betul2 tengok FIFA world cup. tu pun yang final je.hehe...

tapi tak bermakna aku tak tengok langsung. aku tengok bila Malaysia lawan ngan team dari luar. ya aku ngaku, semangat patriotik aku agak tinggi..kikiki.. semangat waja yang kental ni..haha..macam petang tadi. kitorang satu family lekat depan tv tengok malaysia lawan Liverfool..eh Liverpool. perghh..hilang suara dok sorak dan maki hamun. opss.. yang maki hamun tu bukan aku.. lalalala :p

apa2 pun dorang dah buat yang terbaik tadi. korang memang best la..kasi mengaum kat stadium tadi. bila Safee Sali jaringkan gol, waaa... rasa nak peluk dia..opss terlebih sudah! kalah tak apa asal kan tak buat cincai. ni baru best!

perghh..adat la kan..bila dah menang dijulang. bila kalah dibuang.... :)

2 rajin komen:

MG said...[Reply to comment]

huhu.. nak peluk safie sali pergi lah stadium... ne tau sempat kn... O_o

Ums Niza said...[Reply to comment]

sapa lagi nak sokong pasukan negara sendiri kalau bukan rakyatnya...heheeh