Ajak masuk bilik

salam.

baru kenal dia. baru sangat. dia ajak keluar. apa salahnya kan. dia lelaki yang baik. romantik apa. lagi pun dia ajak pergi makan je. lepas makan, jalan2, dia  ajak tut.. mula2 cam tak nak tapi lepas dipujuk rayu, perghh cair beb. ala.. sekali ni je kan. lepas ni tak buat lagi dah. lagi pun he's cute la. cair sangat dah ni..

bodoh kan. murah sangat harga diri tu. salah siapa? kalau bertepuk sebelah tangan takkan berbunyi kan. sekali ni je? siapa bagi jaminan? lepas ni mau ketagih. nak lagi..nak lagi..haha

baru kenal senang2 je ikut lelaki. sure ke dia lelaki yang baik. sure ke dia tak kan ambil kesempatan? baik? baik macam mana? pura2 baik... whatever..

baru kenal, sedap2 je mintak pegang. hello, kawasan larangan jangan kasik ceroboh la.konon sebab sayang. tak bagi kang merajuk pulak. alolo..bucuk2

ala.. apa nak takut, lepas ni kita kawin jugak- bullshit la semua tu. bila dah kembung kena tinggal ler. baik pi cari ikan segar yang lain.

pandai2 la jaga diri. guna akal, bukan nafsu. kang bila dah terlambat, perut dah ke depan, baru nak meracau. yang jadi mangsa, satu nyawa yang tak berdosa.

hari ni sedap la main-main. bila dah ada hasil, kena tinggal, baru nak sedar. lepas tu, mengadu kat siapa? mintak tolong kat siapa?tu..kat DIA yang dulu tak pernah nak ingat pun. malu la.. macam kau lupakan jasa baik orang kat kau then bila susah baru kau nak mintak tolong..


please la jangan jadi bodoh. jangan hancurkan hidup sendiri. jangan mati sebelum sampai ajal.. tak rugi pun kalau jaga hak cipta terpelihara tu. tu lah keistimewaan seorang wanita. yang membezakan kau dengan pompoan lain :)



6 rajin komen:

Ums Niza said...[Reply to comment]

Bercinta selepas nikah...baru best...masa tu masing - masing segan2...

Eera Shera said...[Reply to comment]

betul..tu yang terbaik sebenarnya..

ibnubaba_04 said...[Reply to comment]

boleh pandang2..jangan pegang2..duduk renggang2, bertambah sayang ~

JIJI YU said...[Reply to comment]

huk aloh..belom ape2 lagi

Sunah Sakura said...[Reply to comment]

betul tu dear... jangan kerana dirimu wanita, kau lemah dengan pujuk rayu lelaki!

milo ais tabur satu~

Syara Mohammad said...[Reply to comment]

minta-minta dijauhkan... =.="