Raya mana tahun ni?

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hai abang hensem, kakak cantik dan adik comel semua.. Lama tak daku menghilang? Daku ini memang begini hihi...

Camne persiapan raya korang? 3 hari je lagi kan. Eh aku rasa ini entri pertama aku pasal raya kan? Sebelum ni aku ada cakap pasal mood raya aku yg tak kunjung tiba tu kan. Sampai baju raya pun aku tak heran kan. Sampai kena heret dengan mak pergi beli baju raya minggu lepas. Yela ahad lepas kan weekend yg last la kalo nak shopping pun.



Bila dah ada baju raya, ada dah mood raya tu. Lepas tu tiba- tiba abah buat pengumuman nak balik kampung pulak. Lepas tu dapat cuti jugak. Yahooooo baru la rasa macam raya. Baru la mood raya datang bertimpa- timpa heheheee..

Korang raya kat mana? Raya nanti aku balik kampung abah kat Kedah. Kampung aku kat Pokok Sena area Bukit Payung. Hah ada sape2 kat sini orang Kedah? Sampai raya ke 4 kot kat sana. Sapa2 nak buat open house tu jemput la ceq noh ;)

Selamat Hari Raya maaf zahir batin kat korang semua. Maaf la kalo selama ni korang ada terbaca yg tak elok dari aku. Kalo yg kenal aku pulak maap la kalo ada salah dan silap. Sayang semua muaahhh ;)


Raksasa lawan atromen, dah baca sila la komen ^___^

12 rajin komen:

♥ wawawawa ♥ said...[Reply to comment]

saya balik kampung besok! wee~!!

Mira Adzlia said...[Reply to comment]

slmt ari raya :)

Dylla Abas said...[Reply to comment]

bestnye blk kampung!! hati2 ok..selamat hari raya :)

Remy hazza said...[Reply to comment]

remy cam biasa...raya kat tiga kampung.....taiping, bukitgantang dan juga bruas...

all made in peyrock !!!!

Afiq Yassin said...[Reply to comment]

Selamat Hari Raya..

Iffah Afeefah said...[Reply to comment]

bole x kate iffah xberaya tahun ni?

beraya ngn esemen

.........cP~ said...[Reply to comment]

Salam.

Saya baru balik dari kampung..haha. kerja la raya ni. Raya ke4 baru cuti..

Cik Rongoks said...[Reply to comment]

ika raya kt kelantan.hihi

ஜ miss klanika ஜ said...[Reply to comment]

kampung dekat sini-sini aje ~

Hanis MY said...[Reply to comment]

Selamat hari raya dear... Maaf zahir batin

Pondok Usang said...[Reply to comment]

Salam Aidilfitrah.. Maaf Zahir dan batin.. =)

aizamia3 said...[Reply to comment]

selamat hari raya aidilfitri dari akak dan keluarga.. ;)