sayonara...

hari ni..berakhirnye sem 4.pagi tadi last paper.
malam ni aku nak cau cin cau.
insyaALLAH subuh besok sampai ler rumah ku syurgaku..
huhu...8 jam perjalanan..ingat aku suka ke?duduk dalam bas lama2..
patah pinggang kawan ni..heheheee

sem ni atau sepanjang tahun dua ni mencatat macam2 kenangan.
tahun ni tinggal rumah sewa ngan kawan2.tahun depan masuk hostel balik.setahun cukup lah...
pengalaman?macam2 la kan....biar aku je tau.kalau nak tau try sendiri.hihik
terima kasih kat housemate aku.sebab buat aku ketawa.masak yg sedap2.layan celoteh aku.tahan ngan perangai aku.hantar aku pergi kelas.bawak aku jejalan.hehe.. kepada kamu..roza,fina,nad,mira,sarah,wani....
lepas ni tak bersama dah.selisih kat jalan tegur2 la.masak sedap2 nanti jangan tak ajak.ngeee~~~ 
tsem depan dah tahun 3 (alamak teringat FYP!)..

isnin ni aku mula praktikal. yek! ni la first time aku nak kerja sepanjang hidup aku di bumi yg fana ini.
hik2 :p
ok lah...mata dah mengantuk la.tak tahu nak merapu apa lagi ni.
tak boleh nak fikir dah sebab otak aku berhenti bekerja bila tamatnya paper tadi.ngehehe~~~
dan mungkin akan mula bekerja bila aku mula bekerja (what ???!)
okeh...Biodians..jumpa bukak sem nanti ek =)
babai UMT (konon2 macam berat hati lah nak tinggalkan) :p
babai housemate ku...

mungkin lepas ni akan busy macam ni??hehe..poyo (-_~)

malu la pulak :p





1 rajin komen:

Fauzan 'Jahn' Abas said...[Reply to comment]

suka dah abis study... ni nak practikal la dah ni ek?