Ben Ashaari follow blog aku!

salam. bro BEN ASHAARI follow blog hampeh aku ni. gila tak percaya + eksaited + rasa cam mimpi + terkejut bila tegok follower dah tambah sorang ( ya susah nak bertambah tau). tengok2 bro Ben yang famous amous tu follow aku. hehe.. ada apa la ngan eera shera ni.. lain la kalau aku ni Erra Fazira ke, Eira Syazira ke, Sheera iskandar ke..hihi =p

lantak la orang nak cakap aku jakun ke. perasan ke. riak ke. poyo ke. janji aku hepi. lalalalaa..

saja nak buat muka comel gini =)

tak sia2 ku VOTE untuk mu Bro! hehe =)

aku saja2 je vote. tanda sokong la konon. selama ni jadi silent reader je. tak pernah komen pun. cuma tadi tiba2 rasa nak komen. apa salahnya aku support blogger like him yang always help other bloggers. kira keiklasan aku berbaloi la ye bila bro ben follow me back! (oh peh-lis la ira stop la perasaan perasan tu) ok VOTE for him NOW. klik DiGi WWWOW Awards

3 rajin komen:

Sunah Mohammad said...[Reply to comment]

tahniah abg ben da follow~ hehehe...

ejulz said...[Reply to comment]

tahniah.. bukan calang2 org yg dia nak add.. heHe

Eera Shera said...[Reply to comment]

hehe..korang ni..malu la *wink2*
rumah buruk je pun..lalala