Maaf!

tak berniat nak menyusahkan.
tak berniat nak menyakitkan.aku tak sengaja.
 kalau itu yg aku buat..maafkan aku.
aku tak sempurna..aku insan biasa.
terima kasih utk semuanya.
aku menghargainya.
apa yg terjadi bukan aku yg minta.
maapkan aku!aku sayang semua....

7 rajin komen:

Fauzan 'Jahn' Abas said...[Reply to comment]

saya sayang eera juga..ceeewahh..hahah

eera...baguslah eera admit salah an katakan yang eera sayangkan mereka... sepatutnya mereka tak salahkan eera lagi kerana eera dah minta maaf secara terbuka camni....

have a goo day eera...

lama tak jengah sini... dah tukar layout lagi ke?

Eera Shera said...[Reply to comment]

thx jan!nape lame x jengah?hehe..sy pn lme da x update blog ni.bz sgt..ececeh..hee..jan free la li dah abes..huu..sbnrnye bkn sy wat slh pape pn ngn sesape.tp bile org lain yg wat perangai,sy rse serba slh la.sy pikir slh sy ke die wat cm tu.tah la jan.its complicated! =)

Fauzan 'Jahn' Abas said...[Reply to comment]

manade habis g eera...15 april ni last day...hmm, lama tak jengah sebab tak jumpa eera pye blog update kat dashboard... dok tunggu tunggu takde itulah...lately jan pun tak update blog gak, byk keje katanya...hehehe...samalah jan kat sini, org lain buat hal...jan pun affected juga...bila jan diam and look moody dorang lak kata macam2 sedangkan jan mmg malas, letih nak layan kerenah dorang...hahaha...

Eera Shera said...[Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Fauzan 'Jahn' Abas said...[Reply to comment]

eera...sorry sorry sorry sorry (suju jap..hehe) jan baru perasan yang jan tak follow eera lagi...sebab tu tak penah kuar kat dashboard...hahaha..dont worry dah follow skang...hahaha

Eera Shera said...[Reply to comment]

wah...x sangka ek ada gak org yg tggu post sy..hehe..btol tu jan.org yg cari psl ngn kita tu x rasa bersalah pn.kita yg ssh hati.cm hampeh jek kn

Eera Shera said...[Reply to comment]

tau xpe..sy perasan tp wat2 x perasan jek...hihi..dulu dah bg tau jan ckp dah follow padahal x pn.nyanyok gak jan ni..hehe..jgn marah!well..well jan..baru prasan follower jan dah rmi ek..good2..