BUTTERFLY ( SEASON 2 SONG )


entah nape ek aku rase lgu ni ade aura yg tersendri..yg pastinye lpas tgk cte GHOST season 2 ni, aku mle jatuh cnta plak kt lgu ni..dah try crik lirik tp x jpe =) lgu2 dlm cita ni tersgtlah best especially lagu ni lah.

cerita ni pn bes.jln citenye sgt suspen.aku n roza sggup x tdo mlm sbb nk abeskn sume episod cite ni! hehe..ktorg ber2 mmg mnt cte2 suspen n thriller mcm ni. aku suka watak2 yg ade dlm cita ni especially watak Alam (anding AF), seorang penyiasat yg kelakar n sgt nakal.huuu...perangai die sgt cute. even pelakon2 dlm cita ni ade yg x brape popular, tp dorg mmg pndai pgang watak dorg smpi kn apa yg dorg wat tu jd real.yela..kdg2 kte x bleh la nk tgk pd sape plakon tu.kena bg peluang la kt muka bru (ewah..promote lak). ok..papehal aku nk layan lgu ni.tah bpe kali da aku dok play lgu ni. =)

1 rajin komen:

NurAqilah said...[Reply to comment]

dear~ credits to me!!
haha tpkn pd ak session 1 ghost ag besh!!!
percaya lah.. sbb time 2 ZACK always there!!