aku mula jatuh cinta....




aku pun x tahu sejak bila la aku mula minat FT Island ni.lagu yg wat aku mula2 jatoh cinta kt band dari Korea ni adlh lagu love love love.credit to Nurul Amira bt Remeli yg bg vc ni kt aku.huhu...sejak tu, aku mula la cbok download lagu2 depa ni kt youtube.hihii..mereka tersangat la comel.huhuu...Hong Ki as a vocalist mmg ada suara yg sangat power.dorg ni muda2 lg.around 20, 19 & 18.Seung Hyun, selaku guitarist n rapper band ni yg paling aku suka selain dr Hong Ki. ye la org da comel kan.haha..lagu2 band ni x terlalu keras nk dengar. lagu2nya smua psl cinta, kecewa cnta (bese la 2 kn)..mmg layan la.band ni pun ada wat 1 album lagu jepun.rasanya dorg nah dok jepun dulu.x sure la psl ni.nanti la aku msj n tanya dorg sndri.haha..yg aku baru tau, dorg skrg kt singapore..bila dorg nk singgah msia ni?? ceh..bajet la aku nk g tgk konsert dorg.hahaa..x pe..aku akn terus sokong dr jaoh...jaoh la ni dr msia..huhuuu.k..pape hal pn,jom lyn lagu band ni.feeling2 skali k =)


p/s:aku da try upload vc lgu love love love ni tp apakan daya.loading lama sgt.hehe..xpe youtube kn ada =)




2 rajin komen:

azrijohan said...[Reply to comment]

FT Island? hahaha..korea dah take over industri muzik

pstt,minat drng jgk.haha...jgn gtau org len k:p




ermm,nak cakap sikit..
lebih baik buat perenggan dalam penulisan,senang orang lain nak baca...

keep on blogging k,my skandel:)

fazreen azreen said...[Reply to comment]

wau! ft island!
heheheh...mnat sngt ft island...
nmpaknyer,korea mcam take over dunia seni gk...huhhuu
malaysia nmpak cam trun...
mntak2 x....